Szavazások: megváltozna a Honvéd neve és címere?

A korábbi változat egyszer már hatalmas diadalt aratott.

Forrás:

Egy magára valamit is adó igazi, őrülten elkötelezetten fanatikus futballszurkoló számára három dolog létezik, ami szent és sérthetetlen.

A telephely/stadion, a színösszeállítás és a címer.

Utóbbi az, amit a legtöbb esetben szoktak megváltoztatni, mert a marketingeseknek van egy olyan furcsa, megmagyarázhatatlan szokásuk, hogy mindig újítani kell, lásd például a közösségi média felületeket kinézeteit.

Ez a fociban a legérzékenyebb témakör, de nem akkor, amikor közös beleegyezéssel vagy a múlt tiszteletben tartásával történik.

A jelek szerint vágják az előbb felsorolt, megmásíthatatlan tételeket Kispesten is, hiszen ennek a szellemében posztoltak a klub sajtósai a Facebook-oldalukra egy szavazást, amiben a drukkerek a jelenlegi és egy korábbi állapot modernizált változata közül választhatnak.

Honvéd: Bódogot megkérdeztük Lanzafame sorsáról - NB1.hu

 

Mint ismeretes a Honvéd Kispesti AC néven kezdte 1909-ben, majd volt Kispesti FC, Budapesti Honvéd majd Kispest-Honvéd FC is, mielőtt Budapest Honvéd lett volna.

Azt, hogy a Honvédnak végül régi-új címere (és talán neve) lesz, nem lehet tudni biztosan, mert erről nincsen konkrét kijelentés a szavazásnál, de nyilván nem véletlenül történik a szondáztatás.

Az nb1.hu egyébként 2019-ben már április kilencedikén (1 héttel a Honvéd eladása után) már megszavaztatta az olvasóit arról, hogy megjelenjen-e Kispest név Budapest helyett a Honvéd nevében, mert mint jeleztük, honlapunknak már akkor értesülései voltak arról, hogy előbb vagy utóbb erre sor kerülhet.

Azon a voksoláson 84%-ot kapott a Kispest név.

Szavazás: mi legyen a Honvéd neve? - NB1.hu

A reggeli hírünk óta sokan érdeklődnek a kispesti csapat jövőjét illetően az nb1.hu-nál, voltak, akik azt kérdezték, visszakapja-e a klub a Kispest nevet, amit rengeteg szurkoló szeret.

 

FRISSÍTÉS:

Szavazás: döntő akarat a Kispest-szurkolóktól címer és név ügyében - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink