Román klasszis lesz a Vidi új edzője?

A Kárpátok Maradonájával boronálták össze a fehérváriakat.

Forrás: pfla.hu

A MOL Fehérvár együttese ennek a szezonnak Márton Gábor irányításával vágott neki. A Fejér megyei együttes négy fordulót követően vezeti a táblázatot, a begyűjthető tizenkét pontból nyolcat szereztek meg Márton tanítványai. A Vidi az Európa-ligában is elindult, az első körben nagy nehézségek árán búcsúztatta az ír Bohemians alakulatát. A következő fordulóban a máltai Hibernians otthonában vizitálnak Nikolicsék, a meccset csütörtökön rendezik meg.

Közben Romániában arról írnak, hogy nem lenne meglepő, ha edzőt váltanának a fehérváriak. A ziare.com arról számol be, hogy Gheorghe Hagi lehet a Vidi következő vezetőedzője. Úgy tudni, hogy a fehérvári elöljárók 2,5 millió eurós fizetést is tudnának adni a román szakembernek. 

Hagi, ofertat de maghiarii de la Mol Vidi. Premierul Ungariei, Viktor Orban, insista pentru aducerea romanului

 

Az 55 esztendős Hagi a román válogatott szerelését 125 alkalommal ölthette magára, játékosként megfordult többek között a Real Madridban, a Barcelonában és a Galatasarayban. Képességeiről sokat elárul, hogy a drukkerek csak a Kárpátok Maradonájaként nevezték őt. 

Hagi legutóbb a Viitorul Constanta csapatát irányította. A fehérvári keretből Nikolovval és Hourival is dolgozott már korábban együtt. 

Legfrissebb híreink