Nagyon nehéz helyzetbe került Horváth Ferenc

Búcsúzik az NB I-től a Hali.

Forrás:

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában a már biztosan búcsúzó Haladás a második helyen végző MOL Vidit fogadja. A fehérváriak ebben a szezonban már kétszer is legyőzték a szombathelyieket, akik bíznak benne, hogy szépen tudnak búcsúzni az NB I-től.
 
Horváth Ferenc helyzetét az sem könnyíti meg, hogy rengeteg sérült van a Hali keretében, többek között Király Gábor és Tamás László sem lesz bevethető. A tréner egyébként azt is elárulta, hogy nem volt könnyű felkészülni erre a meccsre, hiszen már eldőlt, a Vas megyeiek nem tudják meghosszabbítani élvonabeli tagságukat. Ennek ellenére Priskinék igyekeznek begyűjteni a három pontot. 
 

null

null

"Nem volt könnyű úgy felkészülni, hogy már kiestünk, de erre a meccsre félre kell tennünk mindent és meg kell szereznünk a három pontot. A Vidi ellen a becsületünkért játszunk, mindent megteszünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk az NB I-től. Lesznek hiányzóink, Bosnjak Predrag, Saláta Kornél műtét utáni rehabilitációját végzi, Király Gábor, Gyurján Márton, Kristián Kolcák, Tamás László sérült"- fogalmazott Horváth. 
 
A Hali valószínűleg ezzel a kezdővel lép pályára az idei szezon utolsó bajnokiján: Rózsa – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Mohl – Dausvili – Funsho, Rui Pedro, Németh Márió, Ivanov – Priskin.
 

Legfrissebb híreink