Köln-Vidi: erőfelmérő a javából

Michael Boris és Dárdai Palkó válaszolt.

Forrás: molfehervarfc.hu

A Köln után a MOL Fehérvár FC is edzett és megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

ÍME, A FEHÉRVÁR HÍRE:

“Szerda este 19 órakor kezdődött a Vidi hivatalos sajtótájékoztatója a kölni RheinEnergieStadionban. Mintegy tucatnyi újságíró - magyarok és németek vegyesen - vett részt a sajtóeseményen, amelyen Michael Borisnak és Dárdai Palkónak tehették fel a kollégák a kérdéseiket.

Csapatunk vezetőedzője úgy fogalmazott, hogy egy kifejezetten erős ellenfél otthonában lépünk csütörtök este pályára, azonban a nyári felkészülés során direkt azért játszottunk olyan erős csapatok ellen, mint a Fenerbahce, Aris Limassol és a Galatasaray, hogy az ehhez hasonló mérkőzésekre felkészüljünk.
 “Nyilvánvaló, hogy az 1. FC Köln teljesen más játékerőt képvisel, mint az NB I-es csapatok, ráadásul mi már hetek óta csütörtök-vasárnap ritmusban játszunk, ettől függetlenül a cél az, hogy olyan eredményt érjünk el Kölnben, hogy a székesfehérvári visszavágó nyitott legyen” - mondta a Vidi trénere. 

Újságírói kérdésre azt is elmondta Michael Boris, hogy nagyon fontos lesz, hogy a kölni együttes taktikájára a mi csapatunk jól reagáljon.

Dárdai Palkó azzal kezdte mondandóját, hogy a csapat kifejezetten éhes a sikerre, a játékosok alig várják, hogy pályára léphessenek a kölni stadionban. Hozzátette, nem azért jöttek Kölnbe, hogy turistáskodjanak és közelről csodálhassák meg a RheinEnergieStadiont, hanem azért, hogy olyan eredményt érjenek el, hogy a jövő heti visszavágót jó helyzetből várhassák. Középpályásunk azt is elárulta, hogy az 1. FC Köln csapatában több olyan játékos is van, akiket jól ismer korábbról, hiszen itt Németországban a korosztályos csapatokban sokszor játszottak egymás ellen.

A Michael Boris vezette szakmai stáb szerda este 20 órától tartott edzést a fehérvári játékosoknak a kölni RheinEnergieStadionban.”

EURÓPA-KONFERENCIALIGA 4. FORDULÓ
RÁJÁTSZÁS (PLAYOFF), 1. MÉRKŐZÉS

20.30: 1. FC Köln-MOL Fehérvár FC


 

Legfrissebb híreink