Gyász: elhunyt a Loki egykori játékosa

Komoly problémákkal küzdött.

Forrás: cigandse.hu

A szabolcsfociinfo.hu értesülései szerint vasárnap öngyilkos lett Molnár Tamás. A 25 esztendős futballista legutóbbi klubja a Dombrád volt. Ezt megelőzően a Cigánd, a Hajdúböszörmény és a DVSC együttesét is erősítette. A Loki első csapatában egy Mezőkövesd elleni Ligakupa-mérkőzésen mutatkozott be, ekkor Kondás Elemér irányította a piros-fehér együttest.

"Ki merem jelenteni, amit igazából nem lenne szabad, a kedvencem volt! És nem csak a futballtudása, az emberi mivolta miatt is. Idén nyáron megkérdeztem, tőle: Tamás, szeretnéd-e ezt tovább csinálni? Szerettem volna segíteni, hogy magasabb osztályban folytassa, mert a képességei alapján NB-s szintű játékos volt. Akkor azt válaszolta nekem, hogy Dombrádon focizok, vagy sehol. Örültem neki, mert egy ilyen játékost nagyon nehéz lett volna pótolni. Tamásnak lelkiproblémája, volt, de hittük, hogy sikerül megoldani a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott. Senki nem tudta rajtam kívül, mi bántja, én viszont mindig bíztam benne.

 

Hétfőn reggel jött egy telefon egy kedves barátomtól, hogy úgy érzi, valami baj van… Arra kért, hogy nekem picikét könnyebb, nézzek már utána: telefonáltam néhányat, és kb. tíz perc múlva ismét kaptam egy hívást, ekkor közölték: Tamás itt hagyott bennünket. Nem volt egyszerű élete az elmúlt három évben… Elvesztettünk egy barátot, egy játékost, és egy nagyon jó embert! Nagyon fogsz hiányozni!" - nyilatkozta Tóth János, aki a dombrádi alakulat elnöke és egyben edzője is.

 

Molnár Tamás ebben a szezonban három gólt szerzett a megye II-ben szereplő Dombrád csapatában.

A cigándiak így emlékeznek vissza a futballistára:

"Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy tragikus körülmények között életét vesztette Molnár Tamás, a Cigánd SE egykori játékosa.

Molnár Tamás a 2014-2015-os szezonban játszott a Cigánd SE színeiben, majd 2017 őszén újra visszatért. A DVSC-ben kezdett el futballozni, ahol végig járta a korosztályokat, később megfordult a Hajdúböszörménynél is, legutóbb a Dombrád labdarúgója volt.

A Cigánd SE együttérzését és részvétét fejezi ki a 25 éves játékos családjának és hozzátartozóinak."

Legfrissebb híreink