Elnézést kért az edző, amiért lecserélte a magyar védőt

A bajnokság egyik legjobb formában lévő játékosa, de...

Forrás: FC Lugano

Korábban beszámoltunk arról, hogy a svájci bajnokság 30. fordulójában a Lugano idegenben 3-0-s előnyről 3-3-as döntetlent játszott a Luzernnel. A vendégeknél Holender Filip és Kecskés Ákos is játszott, előbbi gólt szerzett és az 58. percben cserélték le, utóbbi sárga lapot kapott és a szünetben hozta le Maurizio Jacobacci vezetőedző - más kérdés, hogy a hazaiak azok után hozták vissza a semmiből a meccset, hogy a két magyar már nem volt a pályán.

Svájc: őrült meccsen szerzett gólt a volt kispesti - videó - NB1.hu

 

A találkozó után Jacobacci elnézést kért, amiért lecserélte Kecskést, a bajnokság egyik legjobb formában lévő védőjét. "Mivel a játékvezető a legkisebb szabálytalanságért is sárga lapot adott, úgy döntöttem, elővigyázatosságból változtatok a védelmen. Elnézést kell kérnem a csapattól, hibát követtem el, ugyanis a Kecskést váltó Yao egyáltalán nem volt ura a helyzetnek, szörnyen és fegyelmezetlenül játszott, kétszer is hibázott és gólokat kaptunk. Ez egyszerűen nem fér bele" - mondta a klubhonlapnak.

A Lugano 35 ponttal 7. a tízcsapatos élvonalban, szerda este a Thunt fogadják. A bajnokság augusztus 3-án zárul, a 4., még Európa-liga-indulást érő helyen álló Servette és a Lugano között mindössze tíz pont a különbség hat fordulóval a vége előtt.

Kecskést és Holendert is 2021 nyaráig köti szerződés a svájciakhoz, opciósan plusz egy évvel. 

Legfrissebb híreink