Csodagóljáról mesélt a Kispest játékosa - videó

Megajándékozhatja a csapattársat.

Forrás: honvedfc.hu

A Diósgyőr-Honvéd mérkőzés hőse egyértelműen Gazdag Dániel volt. A kispesti futballista duplázott a szombati találkozón, így fontos szerepet vállalt a kispestiek 4-2-es győzelméből. Főleg az első találata miatt fognak sokan erről a meccsről beszélni.

A 24 éves futballista a Honvédnak adott videós interjúban beszélt a fantasztikus megoldásáról.

 

"Szinte a félpályától vezettem a labdát, aztán a tizenhatoson belül éreztem, hogy a védő utolért, ezért visszavettem a labdát. Láttam, hogy a kapus is kijött, és éreztem, hogy van hely átemelni fölötte a labdát. Ez a gól önbizalmat adhat, hogy többet vállalkozzak" - mutatott rá Gazdag.

 

A második félidőben ismét bevette a diósgyőri kaput a labdarúgó, bár ez a jelenet komoly vitákat generált, hiszen lesgyanús szituációból indult Gazdag.

"A második gól talán egy kicsit fontosabb volt, hiszen 2-2-es állásnál nagyon fontos volt, hogy mi szerezzük meg az újabb gólt, ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a meccset" - fogalmazott Gazdag. 

Mindkét gólnál Balogh Norbert adta a gólpasszt. Ezzel kapcsolatban a duplázó elmondta, hogy valószínűleg meghívja egy üdítőre a csapattársát. 
 

Legfrissebb híreink