nb1.hu

Bozsik József Stadion: Karácsony Gergely visszakozik – videó

Kispest után Ferencváros polgármestere is mást mond.

Mint több hírben jeleztük, a Honvéd vezetői levélben fordultak Gajda Péterhez, Kispest régi-új, szocialista polgármesteréhez, melyben arról érdeklődtek, milyen sorsot szánnak az felújítás alatt álló Bozsik József Stadionnak. Mint ismeretes, Karácsony Gergely, aki Budapest főpolgármestere lett, azt is megígérte többek között a kampányában, hogy a tömegközlekedés ingyenessé tétele mellett addig nem épülhetnek a fővárosban stadionok, ameddig nem lesz minden kerületben CT.

Gajda viszont válaszában megnyugtatta a kispestieket, hogy sem neki, sem a főpolgármesternek nem áll szándékában leállítani az építkezéseket. A téma tegnap fontos szerepet kapott a közéletben, a főpolgármester is megszólalt az ügyben. 

Friss képek az épülő Bozsik Stadionról – NB1.hu

 

Karácsony Gergely pénteken is leszögezte, hogy tartja magát a kampányban elmondottakhoz. Vagyis, addig nem lehet Budapesten stadiont építeni, amíg nincs minden kerületben CT. A Bozsik Stadionra vonatkozó kérdésre ugyanakkor már másképp válaszolt a főpolgármester. Azt mondta, fontos a kerületi polgármester véleménye. A főpolgármester szerint a már elindított beruházásokkal kapcsolatban egyébként is kevesebb vita van, a tervezett atlétikai stadionról pedig őszintén kell beszélni.

Közben Ferencváros új, ellenzéki polgármestere is nemet mond a stadionstopra. Baranyi Krisztinát a Népligetnél tervezett új sportcsarnokról kérdezte az ATV. Ez lenne ugyanis a 2022-es kézilabda EB egyik helyszíne. Baranyi Krisztina azt mondta, a beruházást a IX. kerület támogatni fogja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC