Bódog Tamás ajánlatai – a nyártól újra vezetőedzőként dolgozna

Vélemény a Fradi-aranyról, üzenet a DVTK-fanatikusoknak.

Forrás: DVTK

Mióta tavaly áprilisban elküldték a Diósgyőrtől, nem dolgozott vezetőedzőként Bódog Tamás, aki azért így sem unatkozik: tanulmányutakon, magyar és külföldi meccseken, konferenciákon folyamatosan képezi magát. Ajánlatai vannak, úgy érzi, itt az ideje újra munkába állni. Akár már a nyártól.
 
Aktívan telnek a napjaim – mondta az nb1.hu-nak a 48 éves szakember, aki mióta hazatért Miskolcról, Mainzban él a családjával. – Mostanában jut időm olyan dolgokra is, melyekre vezetőedzőként nem igazán volt. Németországban, de Angliában is jártam edzéseken, konferenciákon, de kedden hajnalban például Dublinba repültem, megnéztem az U17-es magyar válogatottat az Eb-n. Beszéltem Róth Antiékkal, Preisinger Sanyiékkal, végignéztem a meccset, képben vagyok, hogy néz ki ez a korosztály. Elképzelhető, hogy a jövő hétfői meccsükre is kimegyek, vezetőedzőként ezt nem tehetném meg, szóval hasznos a mostani időszak is. Ugyanakkor egyre inkább azt érzem, hogy hiányzik a kispad, szeretnék újra dolgozni.”
 

null

null

Bódog Tamás a közelmúltban magyar mérkőzéseken is feltűnt, a helyszínen látta például a másodosztályú Soroksár és a Budapest Honvéd kupavisszavágóját, tehát naprakész a magyar futballt illetően is. Úgy gondolja, hogy a Ferencváros megérdemelten lett bajnok az NB I-ben, mivel kihasználta azt, hogy az ősszel még az Európa-ligában is szereplő MOL Vidinek több fronton kellett helytállni, volt csapata, a DVTK kapcsán pedig kiemelte: a diósgyőri szurkolók nagyon megérdemelnék, hogy kedvenc klubjuk az élvonalban maradjon, ezért szorít nekik.
 
Következő állomáshelyéről egyelőre nem tudott konkrétummal szolgálni Bódog Tamás, azt viszont pontosan tudja, hogy milyen együttesnél dolgozna újra szívesen. Reméli, hogy hamarosan ismét vezetőedzőként bizonyíthat.
 
Több csapattal beszéltem a lehetséges közös folytatásról, volt, ahova én nem kellettem, de olyan is, ahova én nem szerettem volna menni. Osztrák, szlovák és magyar élvonalbeli csapatoktól, de alacsonyabb osztályú német kluboktól is megkerestek. Pontosan tudom, hogy milyen csapatnál helyezkednék el szívesen, egy olyan helyen, ahol célok vannak, nem csak a vegetálás meg a szürkeség. Majd meglátjuk, hogy alakul a következő pár hét a nyár előtt, de mindenképpen bízom abban, hogy a nyártól újra dolgozni fogok” – mondta el Bódog Tamás.
 
Hatos Szabolcs

Legfrissebb híreink