nb1.hu

FTC: Nem engedhetünk, marad a vénaszkenner – Kubatov

Budapest – Kubatov a BL vagy az EL csoportkörébe várja a Fradit.

Hiába a szurkolói csoportok folyamatos nyomása, Kubatov Gábor szerint a Ferencvárosnál továbbra is alapvető feltétel lesz a vénaszkenner használata a mérkőzésre kilátogató szurkolók ellenőrzésére – írta az nso.hu.

 

 

„Nem engedhetünk. Szükségünk van a vénaszkennerre a kapuknál történő biztos ellenőrzésre, amit ez a szerkezet testesít meg, ráadásul az ellenzők félelmei alaptalanok voltak, mert az elmúlt több mint másfél évben semmilyen személyiségi jogi visszaélés nem történt. Ha elfogadják, hogy a stadionba beazonosítottan kell bejönni, normálisan kell viselkedni, nincs kirekesztés, nincs trágár beszéd, nincsenek fasiszta jelképek, akkor természetesen örömmel látjuk őket. Azt szeretnénk, ha minél több ember ülne a lelátókon” – idézi a magyaridok.hu a Ferencváros elnökét.

 

 

 

 

A lap a csapat teljesítményéről is kérdezte Kubatov Gábort.

 

 

„Végre 12 év után most nem lehetetlen, hogy a bajnokságot megnyerjük. Gyakorlatilag négy meccsen kell még győznünk, és megvan az első hely. Szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát és utána nemzetközi szinten az a maximumcél, amit most Magyarországról el lehet érni, hogy a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga csoportkörében nemzetközi tapasztalatokat szerezzünk. Amennyiben elérnénk a csoportkört, följuthatnánk egy olyan pódiumra, amit a pluszbevételekből évről évre megtarthatnánk. Meg kell ragadnunk a pillanatot, ha eljön, és akkor nagyon ügyesnek kell lennünk” – mondta Kubatov.

 

 

A 25. fordulójához érkezik az NB I-es bajnokság, a mérkőzések menetéről és a fordulóval kapcsolatos legfontosabb várakozásunkról a linkre kattintva lehet olvasni

 

 

A 25. fordulóval folytatódik az NB I. A játéknap egyik kérdése, hogy melyik arcát mutatja majd a kiesőjelöltek kedvence…

 

 

Nagy Ádámmal beszélgettünk, a sportújságíróktól kapott díjáról, az FTC bajnoki címéről és az Európa-bajnokságról

 

 

Magyar Aranylabda: Böde Dánielt és Nagy Ádámot jutalmazhattuk. De egyetértett-e Thomas Doll a sportújságírók szavazataival? 

 

 

NB I: a 25. forduló bíróküldése

 

 

NB I: a 24. forduló nézőszámai! Nagyon sokan, nagyon erősen el kell, hogy szégyelljék magukat!

 

 

Edzői értékelések az NB 24. fordulójából

 

 

Háromból három: ismét egy góllal verte a Fradi a Csabát

 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC