nb1.hu

A Videoton a legvégén nyerte meg a „testvérháborút”

Felcsút – Pogacsics bakiját Feczesin használta ki a hajrában.

Pölöskei Zsolt bombájával és Sallai Roland parádés mozdulatával – utóbbiból egész Európa legszebb gólja is születhetett volna a hétvégén –, indult el a PAFC-Videoton találkozó Felcsúton.

 

 

 

A testvércsata jó iramú első félidőt hozott, amelyen inkább a Vidi dominált, de Pekár László révén a hazaiak is többször veszélyeztettek. A "presztízsmérkőzésről" azt nem lehetett elmondani, hogy barátságos lett volna, ismerve a két klub egymáshoz fűződő viszonyát, Rudolf Gergely pedig, ha Iványi Zoltán játékvezető kicsit szigorúbb, akkor már ideje korán elmehetett volna zuhanyozni. A válogatott csatár azonban nemcsak a kakaskodásból vette ki a részét, hanem a helyzetek elpuskázásból is. Így egy félidő után gólnélküli döntetlennel vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

 

A fordulás után már kevesebb lehetőségek adódtak, de a Vidi, így is több góllal vezethetett volna, de nem így lett. Ahogy telt múlt az idő, az volt az ember érzése, ha 200 évig játszanának a felek, akkor sem születne gól. Feczesin még a kapu torkából is képes volt, 4 méterrel mellé célozni…

 

A hajrában a hazaiak tíz főre fogyatkoztak, de úgy tűnt, ez is kevés lesz a Vidinek, hogy bevegye a PAFC kapuját. Az utolsó percekben a kapusoké volt a főszerep, és a csattanó a legvégén érkezett. Az addig jól védő Pogacsics hibázott, míg az addig sok helyzetet kihagyó Feczesin fejjel eredményes volt. Igaz, az összképet tekintve megérdemelten szerzett három pontot a címvédő.

 

PAFC–Videoton 0–1 (0–0). Az élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

 

 

Edzői értékelések az NB I 22. fordulójából

 

 

Élő közvetítés a Honvéd-Ferencváros mérkőzésről

 

 

A DVTK támadott, a Hali gólokat lőtt

 

 

Torghelle Sándorék ismét nem bírtak mumusukkal

 

 

Tizenegyesek és pontosztozkodás az ezüstrangadón

 

 

A Videoton a legvégén nyerte meg a „testvérháborút”

 

 

A Paks könnyedén lépett át a Vasason

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC