nb1.hu

Böde visszatért: gól, gólpassz, a Fradi legyőzte a PAFC-ot

Budapest – A támadó gólját utólag vette el az MLSZ!. GALÉRIA és VIDEÓ

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a tavaszt egyaránt győzelemmel kezdő Ferencváros és Puskás Akadémia feszült egymásnak az Üllői úton.

 

A mérkőzés elején a Ferencváros birtokolta többet a labdát, a zöld-fehér gárda járatta azt, míg a Puskás Akadémia a biztos védekezésre helyezte a hangsúlyt. Ám a Fradi sem tudott komolyabb helyzetet kidolgozni, inkább a távoli lövésekkel operáltak a csapatok.

 

A 40. percben aztán óriási lehetőséghez jutott a PAFC: Csurko ellen Ramírez szabálytalankodott a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt azonban Pékár László nem tudta gólra váltani, igaz ehhez kellet Dibusz Dénes és a kapufa is, így gólnélküli döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

 

A második játékrész elején Dibusz Dénesnek köszönhette a Fradi, hogy nem került hátrányba, az FTC kapusa több alkalommal is nagy bravúrral hárított.

 

(fotó: Farkas Zsolt)

 

A 62. percben azonban minden megváltozott. Böde Dániel ugyanis a sérülését követően visszatért és nem is akárhogyan! Előbb beállását követően két perccel gólpasszt adott Cristian Ramíreznek, majd újabb két perccel később maga talált be, így percek alatt máris kétgólos előnybe került a Ferencváros. Böde a 75. percben is gólt lőtt, ám a játékvezető szerint szabálytalanul tette, ám sem változtatott azon, hogy a támadó hathatós segítségével a zöld-fehér gárda otthon tartotta a három pontot és újabb lépést tett a bajnoki cím felé.

 

 

Megjegyzés 20:09

 

Megjegyzés: az nb1.hu továbbra is a nézőket a stadionokba csalogató, támadófoci híve, ezért ha egy játékos kísérlete során a kapu felületére tart a labda, majd így ér bele valaki, főleg a gólvonalnál, akkor az így született gólokat a támadóknak szoktuk jegyezni. A mérkőzésről készült hivatalos jegyzőkönyvben azonban nem Böde a gólszerző, hanem Pauljevic öngóljaként tartják nyílván a Fradi második gólját.

 

 

Az FTC mérkőzésit bojkottáló szervezett szurkolói csoportok ankétot tartottak szombaton, az összejövetelen, sajtóhírek szerint, 600 Fradi-fanatikus gyűlt össze. Mire jutottak a drukkerek? Cikkünkből az is kiderül. KÉPGALÉRIA!

 

 

Ferencváros-Puskás Akadémia 2-0 (0-0). Az élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

 

 

Erőt adó, győztes gólt szerző edzőről és okos védőről is nyilatkozhatott a szakvezetőként az első magyarországi győzelmét megszerző Vasas-edző. Michael Oenning segítségével eredtünk a Ferenczi-rejtély és a Korcsmár-visszatérés nyomába!

 

 

Edzői értékelések az NB 21. fordulójából

 

 

Lencse gólpassza ezúttal csak egy pontot ért a liláknak

 

 

Egervári Sándor megszerezte első győzelmét a DVTK élén

 

 

A pályaedző tartotta életben a Vasas NB I-es esélyeit

 

 

Ismét az első félidőben nyerte meccsét a Loki

 

 

Böde visszatért: gól, gólpassz, a Fradi legyőzte a PAFC-ot

 

 

A Vidi nem bírt Felcsúton a Békéscsabával

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC