nb1.hu

A Fegyelmi Bizottság is megkezdte a tavaszi szezont

Budapest – Vignjevics két meccs, rakás csapat fizethet.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága február 16-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

 

A FEB a Békéscsaba – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, illetve egy sportszervezet tisztségviselőjének szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

 

A FEB a Puskás FC – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

 

Vignjevic Nebojsa vezetőedző (Újpest) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Az Újpest szakvezetője a Videoton FC elleni mérkőzésen méterekre elhagyta a technikai zónát és reklamált a játékvezető ítélete ellen, ezért elküldték a kispadról. A szakember a játékvezető döntése után tovább reklamált, a játéktér közvetlen környezetét vonakodva hagyta el, a mérkőzés lefújása után pedig visszatért a játéktér mellé, onnan újból reklamált a játékvezető kifogásolt döntése ellen.

 

 

 

 

A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértésért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, tárgy játéktérre történt bedobásáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 250.000 Ft, a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) és szurkolójának a vendégszektorban történt rendbontásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

 

NB III

 

Havasi Dániel (Videoton FC) 1, Kálmán Zsolt Csaba (BKV) 1, Balázsovics Máté (Érd) 1, Hajdár Dániel (Csorna) 1, Lékó Gergő (Jászberény) 1 és Farkas András (Cevasport) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

 

Nagy Gábor edző (Hatvan) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

 

A FEB az Andráshida – FTC és a Cigánd – Tállya mérkőzésekkel kapcsolatban mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértésért az Andráshidát és a Cigándot írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

 

 

Magyar Kupa

 

A FEB a Nyíregyháza – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

 

Barátságos, felkészülési mérkőzések

 

Böröczky Bálint Zsolt (Balatonfüred) és Bajner Bálint (Paks) 1-1, Máté János (Gyirmót), mert amikor a labda szármára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2 soron következő hivatalos, barátságos felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

 

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés Videoton FC (NB III) 12, Békéscsaba (NB III) 10, Gyula 10 és Diósgyőr (NB III) 14 ezer Ft.

 

 

Mint ismeretes: reggel a Bursasporhoz közel álló török honlapok azt jelezték, a hétfő esti elnökségi ülésen az a határozat született, hogy megválnak Dzsudzsáktól is, Kínába adják el. A magyar válogatott csapatkapitánya most megszólalt az üggyel kapcsolatban

 

 

Tankcsapda II: a zenekar ismét megszólalt a Loki-induló visszavonásának az ügyében

 

 

Fogadási csalás: tovább folytatódik a szappanopera! Most éppen csak egy felfüggesztettet kértek

 

 

NB III: az év góljának szerzője elmeséli, hogyan talált be a félpályáról a felsőbe. Ismét mutatjuk a zseniális gólt: Videó! 

 

 

Bernd Storck idén először hirdetett keretet. A Fradiból hatan, a Puskás Akadémiából öten kaptak behívót. Lesz újpesti is a keretben!

 

 

Az NB III-ban, a Puskás Akadémiának lőtték meg az év (magyar) gólját a félpályáról? Nézzétek meg Magasföldi József zseniális találatát! VIDEÓ!

 

 

Nikolicsért hétmillió dollárt ajánlottak a kínaiak!

 

 

Rajtol a BL! Ezúttal a párizsi csapat számít az esélyesnek

 

 

Hoppá! A Tankcsapda visszavonta a Loki-indulót!

 

 

Bursaspor: döntött az elnökség: Dzsudzsáknak mennie kell. Kínában köthet ki!

 

 

Indul a BL és az EL: keddi meccsek a tévében

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC