nb1.hu

FTC megfigyelője: német 4. ligás szélső jöhet

Budapest – Német-lengyel játékost szerződtetne a Ferencváros?

A német RevierSport információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapata a német negyedik ligás SC Wiedenbrück német-lengyel szélsőjét, Kamil Bednarskit szeretné szerződtetni. A 30 éves középpályás csapata és Regionalliga-csoportja egyik legjobbja volt az ősszel, 19 bajnoki mérkőzésen 9 gólt szerzett – jelezte az nso.hu. A 2016 nyaráig élő szerződéssel rendelkező Kamil Bednarski a RevierSport információi szerint konkrét ajánlatot kapott a Ferencvárostól.

 

 

 

 

„Így van, Kamilt szeretnénk szerződtetni. Több poszton bevethető támadó, a Regionalliga nyugati csoportjának egyik legjobb játékosa, és már túl régóta játszik alacsonyabb osztályokban. Remélem, sikerül egyezségre jutni vele és hamarosan itt köszönthetjük” – idézi Theo Schneidert, a Ferencváros vezető játékos-megfigyelőjét a regionális német lap. Bednarski a Wiedenbrück előtt a Hüls, az SW Essen, a Sprockhövel, a Schwerte, illetve a Westfalia Herne csapatában futballozott, a transfermarkt.de százötvenezer euróra becsüli a piaci értékét.

 

 

„Kamil nagyon fontos játékosa a csapatnak, és a szezon végéig élő szerződéssel rendelkezik, remélem, hogy ezt ki is tölti" – reagált a RevierSportnak Ali Beckstedde, a Wiedenbrück edzője.

 

 

Bednarski reméli, a Wiedenbrück elengedi, mivel nagyon szeretné kipróbálni magát magasabb szinten.

 

 

„A Ferencváros már gyakorlatilag magyar bajnoknak tekinthető és a BL-selejtezőbe tart. Harmincéves vagyok, több ilyen lehetőségem már nem lesz. Hány regionalligás futballista mondhatja el magáról, hogy ilyen trófeák megszerzésére van esélye? Akár magyar bajnok is lehetnék. A csapatban öt olyan futballista van, aki a nyári Európa-bajnokságra készülhet a magyar válogatottal. Együtt szeretnék játszani velük, és remélem, a Wiedenbrück nem tagadja meg tőlem ezt a lehetőséget" – így a támadó, akit más klub is csábít.

 

Átigazolási hírek: bejelentések, tények, pletykák és nyilatkozatok egy helyen

 

 

A magyar labdarúgás érdekében/védelmében üzentünk Szergej Balkánovicsnak és Ahmed Abdullah Szaharának 

 

 

NB I: a bajnokik (20-27. forduló) és a kupameccsek időpontjai. Hatszor közvetítik a Fradit!

 

 

Szép kis botrány van az Eb-re készülő román válogatottnál…

 

 

Reading-Watford: magyar gólpassz!

 

 

A hétfői élő televíziós futballközvetítések

 

 

Bogdán kérte az edzőjétől, hogy télen engedjék el

 

 

Dzsudzsákék is nyertek, de történt valami a magyar játékossal…

 

 

Huszti Szabolcs kezdett, fontos győzelmet arattak. Végig a pályán lehetett a magyar középpályás

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC