nb1.hu

Kalmár Zsolt is a Fradi célkeresztjébe került?

Budapest – Inkább német vagy osztrák folytatásban gondolkodnak. Frissítve!

Az FTC felvette a kapcsolatot Kalmár Zsolt klubjával – az RB Leipziggel – lehetséges jövőbeni átigazolásával kapcsolatban – írja a ckozep.hu.

 

Mint azt Orosz Pál többször is említette, keresik Hajnal Tamás és Gera Zoltán utódjait, Thomas Dollnál pedig már régóta képben van a fiatal, válogatott középpályás.

 

 

Kalmár Zsoltot az utóbbi 20 év legnagyobb hazai tehetségének tartják, aki két és fél éve debütált az NB1-ben a Győri ETO színeiben és később a csapat húzóemberévé is vált.

 

2014 nyarán a Bundesliga 2-be frissen feljutott RB Leipzighez írt alá 5 évre.

 

Mint ismert, korábban a Ferencvárossal kapcsolatban több válogatott játékos neve is felmerült, többek között Stieber Zoltán és Kleinheisler László is.

 

A futballistát képviselő Stars and Friends menedzseriroda tájékoztatása szerint külföldi kölcsönszerződésről folynak egyeztetések, vagyis a Ferencvárosról nem.

 

„A magyarországi folytatásról nincs szó. Elsősorban német klubok érdeklődnek Kalmár Zsolt iránt, németországi vagy ausztriai folytatásban gondolkodunk, és az is biztos, hogy az RB Leipzig nem engedné el végleg a válogatott játékost. Csapatnevekről még korai beszélni, de szeretnénk mielőbb megtalálni Kalmár számára a lehető legjobb megoldást. Közeleg az Európa-bajnokság, és neki az a fontos, hogy minél több játéklehetőséget kapjon, hogy legyen esélye bekerülni Bernd Storck szövetségi kapitány keretébe” – reagált az nso.hu-nak az ügynökség.

 

 

 

NB1.HU Magyar Aranylabda: 16 éve már, hogy neves sportújságírókat kérünk fel arra, hogy szavazzák meg a magyar labdarúgás legjobbjait. Idén hat kategóriában lehetett voksolni. Íme, a legjobb játékvezetői díj első három helyezettje és a zsurnaliszták szavazatai:

 

 

 

Válogatott játékost igazolt a DVSC-től a Puskás Akadémia

 

 

Nikolics is cáfolta a róla megjelent átigazolási hírt

 

 

HSV: „Egy kicsit mérges vagyok…” – a távozni akaró Stiebernek is el kellett utaznia az edzőtáborba

 

 

Átigazolási hírek: tények és pletykák egy helyen!

 

 

Hiába hívták az élvonalba, a másodosztályba igazolt a Kozármisleny gólvágója!

 

 

DVTK: Elek a csapattal, hosszabbított a legenda

 

 

Jolly Jokerre vadászik az olasz élvonalbeli klub Magyarországon!

 

 

Eb-csoportmeccsek: az egyik meccsre sokkal könnyebben tudnak jegyet venni a magyar szurkolók!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC