nb1.hu

Kongói támadóval erősíthet a Budapest Honvéd

Budapest – Két csatár és egy balhátvéd érkezhet Kispestre.

Mint arról beszámoltunk, a felkészülést a tavaszi szezonra szakadó hóesésben megkezdő Budapest Honvéd Nagy Sándor személyében új igazolást jelentett be, de a Ferencváros korábbi játékosa, Sváb Dániel is részt vett a vörös-feketék hétfői tréningjén, míg Délczeg Gergely végleg távozik Kispestről, további változások várhatóak a kispesti gárda keretében. 

 

(fotó:nb1.hu)

 

Marco Rossi szeretné tovább erősíteni a csapatot, főleg a támadószekciót, amely posztra az egyik érkező a Kongói Demokratikus Köztársaságból érkező Dark Kadima Kabangu lehet, aki jelenleg tesztelésen vesz részt a fővárosi együttesnél.

 

„Tovább szeretnénk erősíteni a keretet. Hiányzik még két különböző stílusú, minőségi csatár. Az egyik valószínűleg külföldi lehet, de közben a magyar piacon sem vagyunk tétlenek. Ezen kívül keresünk egy bal oldali védőt, mert Baráth Botond jolly joker, aki a védelem bármelyik pontján képes játszani, viszont elsősorban középső védőnek tartom és szeretném az eredeti posztján játszatni” – mondta a Honvéd TV-nek Marso Rossi.

 

Böde: saját magamat vágtam földhöz, mint a zsíros kenyér

 

Vanczák Vilmos valószínűleg nem lesz a DVTK játékosa

 

Sváb Dániel a Bp. Honvéd csapatával kezdte meg a felkészülést

 

Szalai Ádám magára öltötte a Hannover mezét

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC