nb1.hu

Fókuszban az Eb-sorsolás az M4 Sporton

Budapest – Minden információ a holnapi közvetítésekről.

Az M4 Sport szombaton egész napos élő közvetítés-sorozattal várja nézőit, amelynek csúcspontja a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása lesz. A közszolgálati sportcsatorna nézői élő közvetítést láthatnak a többi között a rövidpályás gyorskorcsolya világkupa-sorozat sanghaji versenyéről, a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőiről, valamint a magyar labdarúgás két rangadójáról, a Debrecen-MTK, illetve a Ferencváros-Újpest találkozóról is.

 

 

 

 

A meghívott szakértők a közvetítések között – a szokásos elemzéseken kívül – kiemelten foglalkoznak majd a délutáni Európa-bajnoki sorsolással, amelyen a részvételt 44 után ismét kiharcoló magyar válogatott is érdekelt. Többször bejelentkezik Párizsból Molnár Mátyás és Székely Dávid, akik helyszíni interjúkkal – a magyar delegáció tagjainak megszólaltatásával – és friss információkkal színesítik a műsorfolyamot. A sorsolás alkalmából az összes eddigi Európa-bajnokságon használt labda is a díszlet része lesz, az M4 Sport és a telesport.hu nyereményjátékán pedig a 2016-os, franciaországi torna hivatalos meccslabdáját lehet majd megnyerni. A stúdióban a magyar labdarúgás jelentős alakjai fejtik ki véleményüket, de jelen lesznek a jövő nagy reménységei, a különböző akadémiáktól érkező fiatal játékosok is.

 

 

Az ünnepélyes ceremóniát Hajdú B. István közvetíti, aki ekkor már az FTC-Újpest derbinek otthont adó Groupama Arénában lesz Gundel Takács Gábor társaságában. A magyar válogatott tagjai az este során folyamatosan értékelik a sorsolás eredményét, de megszólaltatják a szurkolókat is, így az ország számos pontjáról várható bejelentkezés. Az M4 Sport szombati műsorfolyamát a dunaújvárosi profi ökölvívógála közvetítése zárja. Az esemény főmérkőzésén a veretlen Szellő Imre lép szorítóba a tanzániai Said Mbelwa ellen.

 

 

Így civakodik a kormány és a Jobbik a magyar válogatottról és egyéb focis ügyekről. Tanulságos!

 

 

Zseniális koreográfia: Darth Vadert és hadseregét idézték meg az ultrák a lelátón. VIDEÓ!

 

Újabb német kérője akadt a Fradi-kiszemeltnek! 

 

 

A pénteki élő televíziós futballközvetítések! Magyar-angol és két bajnoki a képernyőn!

 

 

Európa Liga: Svájcban örülhetett a magyar, Lengyelországban viszont… VIDEÓ!

 

 

Megmutatjuk, hogy mosta le a Napoli Nikolics csapatát. A meccs előtti, huligánok közötti háborúról is van felvétel

 

 

Figyelem: pár nap múlva 800 ezer jegyet kezdenek el árulni az Európa-bajnokságra! Minden tudnivaló a linkre kattintva olvasható el!

 

 

Nápoly: Nikolicsék EL-meccse előtt hatalmas verekedés volt az olasz és a lengyel huligánok között. Több letartoztatás volt, sok a sérült. Mutatjuk a videót, hogyan gyújtottak fel egy autót a harcolók. 

 

 

Új DVTK-stadion: ennek a hírnek nem fognak örülni a miskolciak! 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC