nb1.hu

A pótselejtező miatt halasztják a 15. fordulót – hivatalos

Budapest – December 2-án pótolják a mérkőzéséket.

Mint az több alkalommal előre vetítettük, mára hivatalossá vált, a válogatott felkészülése érdekében a november 7-re kisorsolt NB I-es forduló december 2-re történő elhalasztásáról döntött a szövetség.

 

(fotó:nb1.hu)

 

A válogatott felkészülése érdekében a november 7-re kisorsolt NB I-es forduló december 2-re történő elhalasztásáról döntött a szövetség.

— MLSZ (@MLSZhivatalos) 2015. október 26. 

Mint ismert, hétfőn délután a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck Telkiben tartott sajtótájékoztatót, ahol arról beszélt, hogy a nemzeti csapatnak kevés ideje van felkészülni a norvégok elleni pótselejtezőre, ezért kérte az OTP Bank Liga 15. fordulójának mérkőzéseinek az elhalasztását.

 

Az eredetileg aznapra kiírt Magyar Kupa-fordulót – az 5. forduló első mérkőzéseit – 2016. február 10-re, szerdára halasztották.

 

Bernd Storck szövetségi kapitány korábban elmondta: minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy az A-válogatott játékosai november közepén a legjobb formájukban tudják felvenni a harcot Norvégiával az Európa-bajnoki pótselejtezőn, a mostani döntés pedig lehetőséget teremt arra, hogy a nemzeti csapat itthon játszó labdarúgói hamarabb kezdhessék meg a felkészülést a november 12-i, norvégiai és a november 15-i, hazai összecsapásra. A bajnokság 15. fordulójának elhalasztására az NB I-es klubok támogatásának, és a szövetséggel való együttműködésének köszönhetően nyílt mód.

 

 

Magyar Kupa: új fejezet a lebonyolításban

 

Így kapott szobrot Böde Dániel! VIDEÓ!

 

MTK: több mint hatmilliárd forintba kerül az új stadion

 

A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

 

Szanyó megköszönte az Újpest és a Vasas drukkereinek is

 

Így nyugtatták a játékostársai Kabát Pétert – VIDEÓ

 

A Nagyecsed edzője a Fradi-szurkolónak üzent

 

Beszélt a lövöldözésről az FTC szurkolói koordinátora

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC