nb1.hu

Horváth Ferenc a fő esélyes a Videoton kispadjára

Székesfehérvár – Pető továbbra is meghatározó szerepet tölthet be.

Immár Horváth Ferenc számít a Videotonnál a kispad első számú várományosának, miután a fehérvári labdarúgócsapat vezetői – a szurkolók, illetve a játékosok véleményét figyelembe véve – elálltak Pintér Attila kinevezésétől – értesült az nso.hu.

 

A 42 éves Horváth Ferenc jelenleg az NB II-es SzTK szakmai munkáját irányítja – a szigetszentmiklósiak kilenc fordulót követően 14 ponttal a 7. helyen állnak –, de játékosmúltja alapján erősen kötődik a fehérváriakhoz, akiknél három részletben is szerepelt. Tagja volt a 2006-ben MK-t, 2007-ben Ligakupát nyerő együttesnek. A 32-szeres válogatott, hét ország nyolc klubjában légióskodó, amúgy kispesti nevelésű Horváth Ferenc az elmúlt években Kecskeméten, Pakson és legutóbb Győrben dolgozott az élvonalban edzőként.

 

 

A Videotonnál edzőjelöltként képben volt(van?) még Bódog Tamás, aki a Mezey-féle bajnokcsapat másodedzője volt, illetve Egervári Sándor. A korábbi szövetségi kapitány azonban szezon közben nem vesz át csapatot, a hírek szerint ezúttal sem vállal beugró szerepet. Megoldás jelenthet még Disztl László, aki rendelkezik pro licences edzői végzettséggel, és a klub alkalmazottjaként az NB III-as második csapatot irányítja.

 

A megbízott edzőként augusztus 19. óta dolgozó Pető Tamásnak nincs megfelelő edzői képesítése, ezért a szabályok értelmében csupán hatvan napig maradhat ebben a pozícióban. A lap információja szerint a jövőben is meghatározó szerepet tölt majd be a szakmai stábban.

 

Pető Tamás a jövőben újra Vidi edzője szeretne lenni

 

Dárdai: ha kijut a csapat, nem ment kárba a munkám

Dzsudzsák: mindenki nagyon örül a szurkolóknak

 

Magyar-feröer: nagyjából tízezer belépő vár még gazdára

 

Nézők előtt játszhat csütörtökön a válogatott!

 

Németh Krisztián szerint a görögök a legjobbak

 

Nikolics Nemanja átmentené remek formáját a válogatottba

 

Gyorsjelentés a válogatott edzőtáborából. Dzsudzsák, Böde, Németh, Gera és a többiek

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC