nb1.hu

Csaba-DVTK: hol erősödhetnek az elégedetlenek?

Békéscsaba – Győzelmi kényszerben léphetnek pályára.

Fontos mérkőzés vár a Békéscsabára és a DVTK-ra is. Elképzelhető, amelyik csapat eredménytelen lesz, annak a szurkolói között jobban felerősödnek az elégedetlen hangok. A hazaiak honlapja múltidézővel hangolt az összecsapásra. Ebből megtudhatjuk, hogy a két csapat egymás elleni eredményei az NB I-es bajnokságokban hűen tükrözik, hogy mind a két csapat hazai pályán lényegesen jobban teljesít, mint idegenben. Az élvonalban eddig összesen 24 mérkőzést játszottunk egymás ellen. A hazai mérlege mind a két csapatnak kiváló, emiatt az összesített tabella is teljesen kiegyenlített.A Békéscsabán lejátszott 12 bajnoki mérkőzés statisztikája: 5 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség. A gólkülönbség 21-12.Diósgyőrben ugyanez a statisztika: 7 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség. A gólkülönbség: 21-14.Az összesített eredmények tehát békéscsabai szempontból: 24 mérkőzésen 7 győzelem, 7 döntetlen és 10 vereség. A gólkülönbség: 35-33.Legnagyobb arányú győzelem: Békéscsaba-Diósgyőr 5-0 (1978/79).Legnagyobb arányú vereség: Diósgyőr-Békéscsaba 5-0 (1978/79).Legelső (1974/75) hazai NB I-es mérkőzésünk eredménye 0-1  A vendégek részéről Bekő Balázs vezetőedző nyilatkozatra is vállalkozott a bonn.hu jelentése szerint.  – Nem mondok vele újat, hogy nehéz meccs lesz. A Békéscsabának szüksége van a pontokra, mi viszont azt folytatnánk, amit az előző két meccsen elkezdtünk. Üres kézzel nem jöhetünk haza, sőt, tovább megyek, nyerni szeretnénk Békéscsabán. Vegyesek a gondolataim ezzel kapcsolatban, a hétközi munkában jól haladtunk, nagyon jól dolgoztak a fiúk, amit taktikailag finomítani akartunk, abban haladtunk előre, még erőben is. A múlt hét vége picit összevisszára sikerült: volt egy jó első félidőnk Kövesden, a második már nem sikerült, ahogy az NB III-as bajnoki és a sajóbábonyi 2X25 perc sem. Szakmailag nem volt előre vivő, nem voltam elégedett, és ennek hangot is adtam. Úgy látom mindenki megértette, hogy nem szabad visszavenni, túl sokat beleképzelni abba, amit a legutóbbi eredmények jelentettek. Kőkemény munkával kell tovább menni. OTP Bank LigaBékéscsaba-DVTKBékéscsaba, szombat, 18.00Játékvezető: Erdős József A mérkőzést élőben közvetítjük!  

Szakemberek helyett az olvasóinkat kértük meg arra, hogy tippeljék meg a derbi végeredményét? De vajon volt-e kommentháború a voksolás alatt?

 

Honvéd-Vasas: Mit kapott az az angyalföldi a Vasastól, akinek a Bozsikban fotózták az esküvőjét?

 

A sokakat nélkülöző Lokinak kötelező a győzelem. László ígéri, az MTK semmin nem változtat

 

A fejlődő szervezettség a legnagyobb meglepi ellen

 

Csaba: DVTK: hol erősödhetnek az elégedetlenek?

 

Csertői szerint bravúr lenne a bajnok legyőzése

 

Minden fontos információ az OTP Bank LIga 8. fordulójáról

 

Bunda: hamarosan ítélet. Kutasi is téma volt

 

Teher-e a Ferencvárosnak, hogy sokan már előre odaadták a zöld-fehéreknek az aranyérmet? Interjú Thomas Doll vezetőedzővel

 

Kádár János már 57-ben felszámolta volna a szurkolói mozgalmakat

 

Számháború: mennyien lesznek a derbin? És a Fradi-szurkolók tüntetésén?

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC