nb1.hu

A fejlődő szervezettség a legnagyobb meglepi ellen

Felcsút – Jarni és Mészöly is bizakodhat a meccs előtt.

Mérkőzésről mérkőzésre érezni Robert Jarni munkáját a Puskás Akadémia játékán. A Haladás meg a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetése, így érdekes, élvezetes csatára van kilátás Felcsúton. – Nem álltunk le, a tervek szerint elvégeztük a munkát. Akik velünk edzettek, nagyon jól dolgoztak, elégedettek vagyunk ezzel a rövid időszakkal. Örülünk neki, hogy már két válogatott kerettag játszik a csapatunkban, bízunk benne, hogy idővel még többen odaérhetnek a nemzeti csapatba a Puskás Akadémia játékosai közül. A szombathelyiekkel is nagyot fordult a világ nyáron. Az elmúlt szezonban az utolsó fordulóban vívták ki az indulás jogát az élvonalban, most pedig hét forduló után a dobogó második fokán állnak. Nagyon masszív, kemény, küzdős csapattá érett Mészöly Géza együttese. Szeretnek ők is visszaállni és kontrákra játszani. Biztos vagyok benne, hogy mindent el fognak követni azért, hogy elvigyék a Pancho Arénából a három pontot és megtartsák előkelő helyezésüket a tabellán, de ehhez mi nem tervezünk asszisztálni. A pénteki edzésen véglegesítjük a szombati taktikát. Spandler Csaba a héten már a csapattal készült, ám Polonkai Attila bokájának még egy kis pihenésre van szüksége, ő valószínűleg kihagyja a szombati mérkőzést. A játék képe egyik pillanatról a másikra megváltozhat, nehéz megmondani, hogy most éppen mi fog történni, azt megígérhetem, hogy a Puskás Akadémia FC elsősorban nem a kivárásra, hanem a győzelemre fog játszani. – fogalmazott Robert Jarni vezetőedző a PAFC délelőttön.  – Hasznosan töltöttük az elmúlt két hetet. Szerencsére mindent bele tudtunk tenni, amit szerettünk volna, és aztán szerdától készült együtt a teljes keret. Volt edzőmérkőzésünk is, valamint csináltunk csapatépítő jellegű programokat, úgyhogy szépen tudtuk pótolni azokat a hiányosságokat, amik esetleg még a felkészülés során adódtak. Kis pihenésre, feltöltődésre is volt lehetőség, úgyhogy remélem, hogy jól és hasznosan töltöttük ezt az időszakot. Úgy érzem, hogy mindkét csapat támadólag fog fellépni szombaton, és mindkét csapat győzelemre fog játszani – folytatta a Hali trénere. – Éppen ezért nagyon figyelnünk kell a védekezésre is, hogy ugyanolyan hatékonyak legyünk hátul, mint különösen az elmúlt idegenbeli mérkőzéseken. A Puskás Akadémia csapatában nagyon sok egyéniség van, akik mérkőzéseket képesek eldönteni. Sok gyors játékosuk van a felcsútiaknak, és nagyon jó erőállapotban vannak. Talán nagyképűség nélkül mondhatom, hogy egy hozzánk hasonló csapatról van szó, amely hasonló erényeket csillogtat, mint a Haladás. Lényeges lesz, hogy ki tud ebből az azonos játékból jobban kijönni. Azt várom, hogy ugyanolyan energiát tegyünk bele a meccsbe, és ugyanolyan eredményesek legyünk, mint az elmúlt fordulókban, valamint támadó felfogásban lépjünk pályára – mondta Mészöly Géza a haladasfc.nyugat.hu-nak.  OTP Bank Liga, 8. fordulóPuakás Akadémia-HaladásFelcsút, szombat, 18.00Játékvezető: Vadd II István A mérkőzést élőben közvetítjük!   

Szakemberek helyett az olvasóinkat kértük meg arra, hogy tippeljék meg a derbi végeredményét? De vajon volt-e kommentháború a voksolás alatt?

 

Honvéd-Vasas: Mit kapott az az angyalföldi a Vasastól, akinek a Bozsikban fotózták az esküvőjét?

 

A sokakat nélkülöző Lokinak kötelező a győzelem. László ígéri, az MTK semmin nem változtat

 

A fejlődő szervezettség a legnagyobb meglepi ellen

 

Csaba: DVTK: hol erősödhetnek az elégedetlenek?

 

Csertői szerint bravúr lenne a bajnok legyőzése

 

Minden fontos információ az OTP Bank LIga 8. fordulójáról

 

Bunda: hamarosan ítélet. Kutasi is téma volt

 

Teher-e a Ferencvárosnak, hogy sokan már előre odaadták a zöld-fehéreknek az aranyérmet? Interjú Thomas Doll vezetőedzővel

 

Kádár János már 57-ben felszámolta volna a szurkolói mozgalmakat

 

Számháború: mennyien lesznek a derbin? És a Fradi-szurkolók tüntetésén?

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC