nb1.hu

„Összehoztunk egy nevetséges tizenegyest”, Grzelak a csapategységet emelte ki – reakciók

A találkozót követően a két vezetőedzőt kérdezték.

A magyar élvonal 15. fordulójában a Fehérvár 3-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát, a két vezetőedző mérkőzés után az M4Sportnak értékelte a látottakat.

Bartosz Grzelak: „Nagyon fontos pillanata volt a mérkőzésnek, amikor sikerült büntetőt hárítanunk. Úgy éreztem, hogy 1–0 után kicsit leálltunk, hogy védjük az előnyünket. Aztán megszereztük a második gólunkat, ez is megmutatta, hogy jók vagyunk az ellentámadásokban. Mindig is mondtam, hogy a csapat fejlődik, de időre van szükségünk ahhoz, hogy beérjen a munka gyümölcse. Büszke vagyok arra, ahogyan a nehéz pillanatokat tudtuk kezelni, ismét bebizonyosodott, hogy nem 11 ember vagyunk egy helyen, hanem csapatként vagyunk egységesek.”

A felcsútiak mestere szerint a sok hibázás miatt nem sikerült az egyenlítés.

Hornyák Zsolt: „A mérkőzést már az első félidőben elveszítettük, bár nem adtuk fel, próbáltunk ritmust váltani. Nagyon sok hibával játszottunk, főleg hátul, és ezt a Vidi kihasználta. Ráadásul 1–0-nál kihagytunk egy tizenegyest. A második félidőben miénk volt az első 25 perc, csak idő kérdése volt, hogy mikor rúgjuk az egyenlítőgólt. Erre összehoztunk egy nevetséges tizenegyest: a védő ráesett az ellenfél csatárára. Egyértelműen tizenegyes volt, de amikor nekünk kellett volna visszajönnünk a játékba, kiengedtünk a kezünkből a mérkőzést.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC