nb1.hu

Energiaválság: a DVTK bejelentése

Bíznak az MLSZ pozitív elbírálásában.

A DVTK közleménye:
 
"Több más klubhoz hasonlóan a DVTK is élni kíván a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége által szeptemberben elfogadott határozatban foglaltakkal, amely lehetőséget kínál arra, hogy a közüzemi díjak jelentős mértékű megemelkedése miatt a klubok kérvényezhessék a kezdési időpontok megváltoztatását. Kedvező döntés esetén már a vasárnapi DVTK – BMTE mérkőzés is hamarabb, 17 óra helyett 15 órakor kezdődhet.
 
A DVTK vezetése az Európában kialakult energiaválságra tekintettel úgy határozott, hogy kérvényezi, hogy a bajnokságból hátralévő egyes hazai mérkőzései kora esti időpont helyett kora délután kezdődjenek, hiszen a DVTK Stadion reflektorainak üzemeltetése jelentős többletköltséggel jár.
 
Kivételt képezhetnek a nagyobb szurkolói érdeklődésre számot tartó találkozók, illetve azok a mérkőzések, amelyeket az M4 Sport televízió közvetítésre kijelöl.
 
Az MLSZ Elnökségének határozata itt olvasható: ELN-101/2022 (09.16.) számú határozat – Közüzemi díjak emelkedése miatti intézkedések
 
A DVTK bízik a pozitív elbírálásban. A klub a hivatalos döntésekről azonnal tájékoztatni fogja a szurkolókat!"
 
A Diósgyőr jelenleg a második helyen áll a tabellán, a csapat tizenegy forduló alatt huszonegy pontot szerzett. A diósgyőriek legutóbb a Békéscsaba otthonában nyertek 2-1-re.
 
FRISSÍTÉS:
 
CSÜTÖRTÖK, 10.26:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC