nb1.hu

Csákvár: gibraltári és japán ellenfél – játékoskeret

21 fővel utazott el Spanyolországba a feljutásért küzdő.

 

Azok után, hogy a Csákvár csapata lejátszotta egyetlen magyarországi téli edzőmeccsét, elindultak az egyhetes edzőtáborba a dél-spanyolországi Marbellába. A Tatabányát 5-0-ra győzte le hazai környezetben az NB II 4. helyén álló, fiatal és tehetséges gárda, amelyben történt némi változás az átigazolási időszakban: a Puskás Akadémiától Posztobányi Patrik, Papp Milán és Vörös Tamás érkezett, míg a Vasasba igazoló Csató Martin helyére a 22 esztendős Szabó Normant szerződtették. A Tatabánya ellen a Markek – Papp, Albert, Tányéros – Major, Kocsis B., Madarász, Sipos, Mim – Baracskai, Sejben kezdő játszott, a II. félidőben pályára lépett Hermány (kapus), Pratsler, Koch, Szabó N., Vörös, Posztobányi és Farkas.

 

"A rövid felkészülés miatt idén télen csupán egyetlen hazai edzőmeccsen lép pályára az együttes, s ezt a mérkőzést pénteken le is tudtuk a Tatabánya ellen. A két hetes terhelés után nem volt rossz, amit láttam a srácoktól. Ugyan időnként merevek voltak még a lábak, s különösen az első félidőben több pontatlanság csúszott az utolsó passzokba, ám a térfélcserét követően már szép gólokat szereztünk, s végül 5-0-ra nyertünk. A kellemetlen időjárási körülmények között lejátszott összecsapáson mindenki odatette magát, az akaratra nem lehet panasz" – mondta a klubhonlapnak Visinka Ede vezetőedző. 

 

"Az edzések mellett az egy hét alatt három felkészülési meccsen is pályára lépünk. Először szerdán, majd vasárnap, végül hétfőn találkozunk gibraltári, japán és orosz ellenfelünkkel. Január 28-án este érkezünk haza Csákvárra, a hét végén pedig már a Haladás vár ránk. Két kapus mellett 19 mezőnyjátékos alkotja a keretet. Az új fiúk (Szabó Norman, Koch Attila, Papp Milán, Posztobányi Patrik és Vörös Tamás) valamennyien ott lesznek velünk az edzőtáborban" – fogalmazott a tréner.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC