nb1.hu

Artner: ha 7-0-ra nyerünk, akkor se szólhattak volna

Dunaújváros – Vitelki Zoltán szerint igazságos a döntetlen.

Mint arról beszámoltunk, a Dunaújváros számtalan meccslabdát elrontva 0-0-áas döntetlent játszott a Diósgyőr ellen az OTP Bank Liga 27. fordulójában. A találkozót követően az edzők értékelték a látottakat.

 

Vitelki Zoltán (DVTK): – Védekezésben nagyot nyújtottunk, megoldottuk a feladatunkat. Amik adódtak lehetőségek, azokat ha el tudjuk lőni, akkor jobb eredmény is születhetett volna. Ilyen helyzetben lévő csapatnál, mint a Dunaújváros, normális, hogy ennyire akartak. Igazságos eredménynek gondolom a döntetlent. Sajnálatos a sérülés (Szalai Vilmos orrcsonttörése, – a szerk.), de ez egy profi világ, sokan várnak a lehetőségre, így meg kell oldanunk a kiesését.

 

(fotó:dpase.hu)

 

Artner Tamás (DPASE): – A mai meccsen csak a gól hiányzott. Ha hat-hét nullra nyerünk, akkor sem szólhatott volna semmit a Diósgyőr. Remélem, nem ez a két pont fog hiányozni a végén. Zoli (Böőr Zoltán, – a szerk.) játékából is a gól hiányzott, három-négy ziccert is hibázott, de nem csak ő, hanem például Jakab vagy éppen Grubjesics is. Bődületes, mennyi helyzetet hagytunk ki a második félidőben, sajnálom, hogy nem sikerült nyerni. Jó formában vagyunk, így ha belőjük a lehetőségeinket, akkor megoldjuk a hátralévő időben a feladatainkat.

 

A mérkőzés részletes beszámolója itt olvasható!

 

A bajnokság jelenlegi állását itt érheti el!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC