nb1.hu

Huhogás miatt fizet (?) a legatyásodott Győri ETO

Budapest – Az Újpest-gyalázás harmadannyiba került a Fradinak.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága (FEB) mai ülésén Predrag Bosnjakot (Nyíregyháza) szándékos könyöklésért 3, Ibrahima Sidibét és René Mihelicet (mindkettő DVSC-Teva) 1-1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésről tiltotta el.

 

 

A FEB a Győri ETO–Kecskeméti TE mérkőzéssel kapcsolatban a Győri ETO-t szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai (huhogás) miatt 300 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

 

Visszaesőként is sokkal kevesebbel megúszta a Ferencváros, amelynek szurkolói a felcsúti PAFC otthonában 100 000 forint fejében tanúsítottak megbotránkoztató magatartást (a vasárnapi derbire hangolva az Újpestet szidalmazták).

 

A futsal bajnokságban kőkemény ítélet született: a FEB a Jogi Bizottság döntése alapján lefolytatott új eljárásban Bogár Krisztiánt (FTC) 2014. december 9. napjától számított 2 évre minden sporttevékenységtől eltiltotta. Az indoklás szerint a labdarúgót a játékvezető két sárga lapos figyelmeztetés után kiállította, de ő „vonakodva hagyta el a játékteret és közben a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezéseket használt. A mérkőzés lefújása után nem engedte ki a játékvezetőket a csarnokból, testével elállta a kivezető utat, közben a játékvezető személyére ismételten súlyosan sértő kifejezést használt, majd a játékvezetőt vállal meglökte, rövid idő után elállt az ajtóból, és a játékvezető személyére ismételten súlyosan sértő kifejezéseket használt és a játékvezetőt nagy erővel kézzel háton lökte, aki egyensúlyát vesztette.”

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC