nb1.hu

Az Union Berlin után újabb sztárok érkeznek Zalaegerszegre – részletek

A médiában még kevés hangot kapott, de a Schäfer Andrást foglalkoztató Bundesliga-élcsapat után ismét sztárok érkeznek Zalaegerszegre. Egy arab élvonalbeli csapat, név szerint az Al-Ettifaq ellen fogunk megmérkőzni, hazai pályán. Sztárcsapatnak ugyan nem mondható az együttes, újdonsült edzőjük, Steven Gerrard viszont már ismerősen csenghet az olvasók számára.

De ha ez még nem lenne elég, a Transfermarkt és különböző külföldi hírportálok értesülései szerint újabb nagy nevek érkezhetnek az emírségbeli csapathoz. Többek között Sadio Mané, Coutinho, Álvaro Morata és Pierre-Emerick Aubameyang érkezésére is esély mutatkozik.

Forrás: Transfermarkt

A LEGNAGYOBB ESÉLYES

A transzferekkel is foglalkozó német portál jelentése szerint a legnagyobb esélyük a Roma alapemberének a megszerzésére, Stephan El Shaarawy-ra bizonyul. Steven Gerrard külön kérésére pedig elképzelhető, hogy egykori csapattársa is érkezhet, Jordan Henderson személyében.

Azt hiszem kijelenthető, hogy ezeknek a játékosoknak az érkezésével talán még nagyobb érdeklődés várható a szurkolók részéről, mint az Union Berlin elleni találkozóra. Mindenesetre fontos kiemelni, hogy egyelőre még csak a liverpooli legenda, Gerrard érkezése hivatalos.

Forrás: Glasgow Live

Érdemes lesz tehát figyelemmel követni azt, hogy kiket sikerül végül az Emírségekbe csábítani az Al-Ettifaqnak. Bár a mérkőzésről szóló részletes információk még nem jöttek napvilágra, a hírek szerint nem zárt kapuk mögött lejátszott találkozó lesz.

Aki szeretne kilátogatni erre, vagy az Union Berlin elleni találkozóra, annak egy rövid klubkártya-regisztrációval kell kezdenie, amit ingyenesen tud megtenni bárki erre a linkre kattintva. Bérletvásárlás esetén pedig az Union Berlin, és várhatóan az Al-Ettifaq elleni mérkőzés is díjmentesen lesz látogatható.

EGYEDÜLÁLLÓ 

Már lassan hagyomány lesz az, hogy a zalaegerszegi vezetőség sztárcsapatokat invitál meg egy barátságos mérkőzésre, ami az országban teljesen egyedülálló.

Tavaly az olasz sztárcsapat, AC Milan ellen játszottunk hazai pályán, de idén úgy néz ki, hogy nem várható teltház a berliniek ellen.

Steven Gerrard együttese ellen lesz csapatunk utolsó megmérettetése a felkészülés során, július 20-án. A mérkőzés nem éppen „szurkolóbarát” napra, csütörtökre fog esni.

Pontosan egy hétre rá, az Eszék elleni idegenbeli EKL mérkőzést, ugyancsak csütörtökön, 20 órakor körül rendezik. A klub hivatalos adatai szerint 700 db jegy lesz elérhető Eszéken a ZTE-szimpatizánsok számára.

DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC