nb1.hu

Felkészülés: nem bírt a Szpari az NB II-es ellenfelével

Nyíregyháza - A nyírségi csapatban brazil próbajátékos szerepelt.

A Mezőkövesdet fogadta edzőmérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. A Szpariban egy brazil próbajátékos is bemutatkozhatott – adta hírül a klub honlapja.

 

A brazil Ramen Souza néhány napja tréningezik a csapattal, és a felkészülési mérkőzésen pályára is léphetett. A vendégeknél Lucsánszky Tamás, a korábbi Szpari edző irányítja a szakmai munkát, Máté János, Gengeliczki Gergő és Bajzát Péter pedig tavalyi csapata ellen szerepelhetett. 

 

(fotó:nyiregyhazaspartacus.hu)

 

A 21. percben is Bosnjak ment el a bal szélen, beadása után középen lerántották Dartsimeliát a kövesdiek, 11-es. Rezes büntetőjét hárította Dombó, de a kipattanót Rezes László a kapuba helyezte, 1-0. A 71. percben egyenlített a Mezőkövesd. Nyilas szabadrúgása után a kapufáról épp Bajzát elé pattant a labda, aki közelről a kapuba passzolt, 1-1.

 

Nyíregyháza Spartacus – Mezőkövesd 1-1 (1-0)

G.: Rezes (21.), ill. Bajzát (71.)

 

Nyíregyháza: Ovszijenko(Hrabina 46.p) – Kostic(Koller 46.p), Szokol, Kovacevic, Rubus, Bosnjak(Törtei 46.p) – Arziani(Abdouraman 46.p(Petruska 72.p)), Zofcák(Souza 66.p) – Halenár(Vámos 55.p), Rezes(Pekár 46.p), Dartsimelia(Seydi 46.p)

 

Mezőkövesd: Dombó – Hegedűs (Gengeliczki 65.p), Tajthy(Nánási 65.p), Szeles, Sváb, Takács(Engel 46.p), Nyilas, Baracskai, Medgyes(Molnár 46.p), Máté (Lukács 65.p), Bajzát (Izing 75.p)

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC