nb1.hu

A régi helyett új sas száll a Ferencvároshoz

Budapest – Modernebb klubmadár érkezik a klubhoz.

A ferencvárosi szurkolói csoportokat tömörítő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű szervezet információja szerint a klub elküldte az új Üllői úti stadionból a Fradi-sast alakító személyt.

 

„A tegnapi nap folyamán véget ért egy korszak… Elküldték az üllői úti stadionból a Fradi-sast! A klub indoklása szerint a szurkolók egy új modernebb sasra vágynak, ami jobban illik a klubhoz” – írta a Facebokk-oldalán a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű szervezet.

 

(fotó:nso.hu)

 

„Sokaknak gyerekként hatalmas élményt jelentett a látványa. Közvetlensége és a szurkolók iránti rajongását mi sem mutatja jobban, hogy kevés kisgyerek mondhatja el, hogy nincs közös képe a híres Fradi Sassal! A sas megálmodója, megalkotója természetesen önköltségen vett részt a mérkőzéseken és minden juttatástól mentesen járult hozzá a klubunkat régen körülvevő családi hangulathoz” – tették hozzá.

 

A Nemzeti Sportot a Ferencváros arról tájékoztatta, hogy a Fradi-sas – mint intézmény – marad. A szurkolói óhajoknak megfelelően modernebb alakban tér vissza az Üllői útra.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC