nb1.hu

Véber György: nem volt esélye az Újpestnek – VIDEÓ

Budapest – „Jó erős közepes volt a derbi színvonala”.

A Ferencváros nyerte 2-0-ra a 214. labdarúgó derbit az Újpest ellen egy változatos, izgalmas, jó színvonalú mérkőzésen Hajnal Tamás és Varga Roland góljaival, a lilák Suljic kiállításával 20 percet emberhátrányban fociztak, ezzel a tabellán már második Fradi 13 meccse veretlen, az Újpest hét fellépés óta nyeretlen. A lila érzelmű Véber György volt a DIGI Sport napindító műsorának, a Reggeli Startnak a vendége.

 

 

„A mérkőzés egészét tekintve nem volt esélye a pontszerzése az Újpestnek – mondta Véber György. – A semmiből, egészen pontosan két Fradi-hibából kerültek helyzetbe a kinevezett újpesti támadók. Az újpesti csatárhiányt tartom a csapat legnagyobb problémájának. Ha gólra váltják a helyzeteket, máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés".

 

Véber hozzátette, hogy szakmailag jó erős közepes volt a derbi színvonala, mert bár jó volt az iram, sok volt a technikai hiba, de már előre is tekintett és elárulta, a Fradi az ezüstérmet aligha engedi ki a kezéből, míg az Újpest számára a kupa a mentsvár, a címvédés a motiváció.

 

[video:https://youtu.be/ifwHHf3qIo8 width:610]

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC