nb1.hu

Újabb magyar válogatottat igazolt a Fradi!

Budapest – Orosz: Leo is az átigazolási koncepció része.

A háromszoros magyar bajnok, négyszeres MK-győztes, magyar válogatott Leandro megegyezett a Ferencvárosi Torna Clubbal – adta hírül a fradi.hu

 

A Ferencvárossal korábban bajnokságot, és Magyar Kupát nyert Leandro de Almeida visszatér Magyarországra és a Ferencvárosi Torna Clubban folytatja pályafutását! A magyar válogatott futballista korábban 2002 és 2006 között erősítette a Fradit, de a 2015/2016-os szezontól kezdve ismét a soraik között tudhatják a több poszton bevethető, jelentős nemzetközi rutinnal bíró labdarúgót!

 

(fotó:mti)

Gera Zoltán, és Hajnal Tamás után tehát rövid időn belül Leandro a harmadik olyan futballista, aki többszörös magyar válogatott, és korábban maradandót alkotott a Ferencvárosnál.

– Örömteli, hogy Gera Zoltán és Hajnal Tamás után ismét egy olyan válogatott labdarúgót tudtunk szerződtetni, aki tudja, hogy mit jelent ebben a klubban játszani, hiszen egyszer már sikeres tudott lenni a Ferencvárossal – fogalmazott Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. – A koncepciónk része, hogy ilyen tudású és mentalitású futballistákkal szilárdítsuk meg a keretet. Azon dolgozunk tovább, hogy a nyári átigazolási időszakban tovább erősítsük a Ferencvárost, az új igazolásoknál a hangsúly nem a mennyiségen, hanem a minőségen van. Leandro érkezésével erősödni fog a bal oldalunk, hiszen mindenki tudja, hogy egy több poszton bevethető, minőségi labdarúgóról van szó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC