nb1.hu

Újabb magyar válogatott írt alá a Videotonhoz

Székesfehérvár – Koltai Tamás három évre került Vidihez.

Koltai Tamás a Videotonnál folytatja, a tizenkétszeres válogatott középpályás három évre írt alá a székesfehérvári klubhoz – adta hírül a vidi.hu. Lang Ádám és Pátkai Máté után a harmadik Győrből érkező igazolás Koltai.

 

„Megtisztelő egy olyan klub megkeresése, aki bajnokságot nyert, Magyar Kupa döntőt játszott és nemzetközi porondon is komoly célokat tűzött ki maga elé, de egyben komoly kihívást is jelent, és ezért is választottam a Videoton FC-t. Nehéz lesz bekerülnöm a kezdő 11-be, hiszen kiemelkedően erős a keret, ami ugyanakkor a csapat hasznára is lehet, hiszen a konkurencia mindenkit jobb teljesítményre késztet. Már bekapcsolódtam a felkészülésbe, mivel jövő héten a Fradi ellen lépünk pályára a Szuperkupa-döntőben, ami nem csak egy tétmérkőzés, de remek felkészülés a BL összecsapásra. A cél nem lehet más, mint a győzelem, ahogy július közepén a Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésén is. Természetesen követtem a BL sorsolást, bár a lehetséges ellenfeleinket nem ismerem, de egyetértek a csapattársaim véleményével, talán könnyebb lesz ellenük a továbbjutás, ugyanakkor nekünk elsősorban a saját játékunkkal kell foglalkoznunk.” – mondta el Koltai Tamás a klub honlapjának.

 

(fotó:vidi.hu)

 

„Koltai Tamás személyében egy olyan rutinos játékost sikerült igazolnunk, aki középpályán több poszton is bevethető, megfelelő NB I-es és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, valamint beleillik a játékrendszerünkbe. Középpályáról gólerős, gólpasszokat is tud adni, és munkabírására, akár támadó, akár védő pozícióban szükségünk van. Örülök, hogy sikerült őt is megszereznünk a harmadik bajnok győriként, a Vidi kerete vele tovább erősödött.” – nyilatkozta Burcsa Győző klubigazgató.

 

Koltai Tamás 1987. április 30-án Győrben született. Utánpótlás játékosként a Győri ETO-nál nevelkedett, és 2007 őszétől az NB I-es keret tagja, az elmúlt 8 szezonban 162 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a Győrben. A magyar válogatottban 2008. május 24-én, a Görögország elleni 3-2 arányban megnyert mérkőzésen szerepelt először, és eddig 12 alkalommal ölthette magára a címeres mezt.

 

Elkészült a megújult OTP Bank Liga sorsolása.

  

Új szabályt kaptak a klubtól a Fradi-szurkolók.

 

Továbbra is tart a vita Szima és az önkormányzat között.

 

Gyors lépés történt az ultrák ügyében.

 

A több fiatallal felálló Fradi legyőzte a Debrecent.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC