nb1.hu

Új csapatot keres magának a Videoton egyik legjobbja

Székesfehérvár – A légióst (le)lépésre kényszeríti a klub.

Juan Calatayud személyében valószínűleg itt az első távozó a Videoton bajnokcsapatából.

 

Fotó: vidi.hu

 

A rutinos spanyol kapus a Twitter-oldalán üzent a szurkolóknak:

 

„Szeretnék szólni hozzátok, Videoton-szurkolók!

 

Első szándékom mindig az volt, hogy a Videoton csapatában maradjak. A családom és én nagyon boldogok vagyunk Székesfehérváron, de a klub az ajánlatával arra kényszerít, hogy távozzak. Azt is szeretném elmondani Nektek, hogy sokáig vártam a Vidi ajánlatára, de máig nincs érdeklődés a csapat felől. Szóltam a menedzseremnek, hogy kezdjen el új csapatot keresni.

 

Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy megnyerjük a Magyar Kupát, hogy megdöntsük a magyar bajnokság pontrekordját, és végül, hogy a legkevesebb gólt kapott csapat legyünk a magyar bajnokság történetében.

 

Hajrá Vidi!”

 

Mint korábban beszámoltunk róla, a fehérváriak keretéből 7 meghatározó játékosnak is lejár a szerződése. Ezzel kapcsolatban Burcsa Győző klubigazgató a Sport TV Mai helyzet című műsorában többek között így fogalmazott:

– Akit a klub meg akar tartani, mindenki kapott nagyon jó lehetőséget, jó ajánlatot. Ha ők nem fogadják el, én erőszakkal nem tudok senkit itt tartani. Ha valaki el akar menni, akkor az ajtó nyitva van.

 

Mindennek tudatában is ellentmondásos Calatayud Twitter-üzenete, hiszen egyik mondatában azt írja, hogy a klub ajánlata kényszeríti távozásra, a másik szerint viszont hiába várt a Vidi ajánlatára, "máig nincs érdeklődés a csapat felől". Persze elképzelhető, hogy a magyar nyelvű szöveg miatt pontatlan a fogalmazás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC