nb1.hu

Szentes Lázár: Aki részes ebben, annak kuss van, de…

Székesfehérvár – Carrillo szerint a Vidi jól reagál a terhekre. 

A Videoton kiütéses, 7-0-s Haladás elleni mérkőzésével zárult az OTP bank Liga 23. fordulója. A két vezetőedző a lefújás után a Sport TV mikrofonja előtt értékelte a látottakat.

 

Joan Carrillo (Videoton): – Nagyon jó volt a támadójátékunk a mai mérkőzésen. Természetesen el kell ismernünk, hogy ebben közrejátszott a mi szempontunkból a szerencsefaktor: az ellenfél sokáig emberhátrányban játszott, ami valóban változtatott a meccsen, de már előtte is számos gólszerzési lehetőséget kidolgoztunk. Lépésről lépésre kell haladnunk, fontos mérkőzések állnak még előttünk, de jól reagálunk a ránk nehezedő terhekre. Nagyon-nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal, mindegyikük a szezon első napjától kezdve rendkívül keményen dolgozik, az edzéseken is nap mint nap, hogy meg tudjuk nyerni ezeket a meccseket. Persze előfordult, hogy nem ment ennyire jól a játék, ez mindig benne van a pakliban, de ettől függetlenül akkor is ugyanúgy, ugyanazt a munkát beletette mindenki a felkészülésbe. Ma viszont igazán látványos eredményét láttuk ennek a munkának.

 

 

Szentes Lázár (Haladás): – A kiállításnál egy-nulla volt, de a második félidőben már nyilvánvalóan egyáltalán nem hasonlítottunk egy futballcsapatra. Játékosok nélkül, edző nélkül nagyon-nagyon szomorú játékot játszhattunk. Ilyenkor nekem itt kell lennem, kötelességem nyilatkozni, de aki ebben a vereségben részt vett, annak kuss van. Semmit sem mondhatunk, mindenkinek magára kell vállalnia azt a felelősséget, ami a része belőle. Nekem és mindenki másnak. Azért hadd jegyezzem meg, hogy egy méterért állítottak ki, tehát egy méterre léptem be a játéktérre. Szerintem az összes első- és másodosztályú, vagy akár megye hármas edzőt ki lehet állítani, aki egy méterre belép a pályára. Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy semmi olyat nem mondtam. Megnéztem, hogy mi volt. Ennyi, egy méter. Azt mondta a játékvezető, hogy azért menjek a lelátóra, mert ennyivel beléptem a játéktérre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC