nb1.hu

Rossi sem teljesen elégedett: elöl-hátul látott hibákat

Budapest – Bekő Balázs érzelmek nélküli játékról is beszélt.

A Honvéd a lehető legjobbkor, a bennmaradásért folyó harc közepette győzte le 2-0-ra az NB I-ben először a Kecskeméti TE-t. A vendégcsapat honlapja segítségével idézzük a két vezetőedző értékelését.

 

Fotó: nb1.hu (archív)

 

Marco Rossi (Honvéd): – Végig koncentráltan futballoztunk, annak ellenére is, hogy elöl voltak hibák a befejezéseknél. Mindent megtett a csapat a három pontért, amire nagyon nagy szükségünk volt. Nem éreztem azt a szünetben, hogy nyertünk volna, mert akadtak hibáink, például a meg nem adott gólnál, de szerencsére ezekért nem fizettünk nagy árat. A győzelemmel javultak az esélyeink a kiesés elleni harcban.

 

Bekő Balázs (Kecskemét): – Nem lehet sok mindent mondani, nem a mi meccsünk volt. Az első félidőben érzelmek nélkül játszottunk, kicsit olyan érzésem volt, hogy valami elveszett a bemelegítés és a kezdés között. Olyan hibákat követtünk el, amit a hazaiak ki is használtak. A második félidő kicsit jobb volt, nagyjából látszott, mit tudunk, de ez többre nem volt elég. Ma fejben, koncentrációban éreztem gyengébbnek a csapatot, de ezek is mi vagyunk. Jobb volt ma a Honvéd, ezt el kell ismerni, gratulálok nekik!

 

A bajnokság jelenlegi állását itt érheti el!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC