nb1.hu

Radó nélkül, könnyedén nyert Ausztriában a Haladás

Oberwart – Három gól az osztrák III. ligás ellenfélnek.

A Haladás legyőzte az osztrák harrmadik ligás ellenfelét, Devecseri, Popin és Meggyes is betalált az Oberwart ellen, Nagyot kiállította a játékvezető.

 

A tizedik percben veszélyeztetett először a Hali: Németh Márió tizenhét méteres szabadrúgása alig ment mellé. Egy perc múlva Meggyes húzott befelé a bal oldalról, s jobbal nagy lövést eresztett meg, de védeni tudott a hazai kapus – adta hírül a haladasfc.nyugat.hu. A harminchatodik percben Török jó beadását Popin fejelte a kapuba, de lest jelzett a játékvezető asszisztense. Két perc múlva viszont megvolt már a vezetés: Németh Márió bal oldali szabadrúgását Devecseri a hosszún egy lépésről tessékelte a hálóba. A negyvenegyedik percben Meggyes "találta meg" Popin fejét, aki hat méterről bólintott a hálóba. A negyvenötödik percben Popin játszotta meg remekül egy visszafejessel Meggyest, ám ő öt méterről nem találta el a kaput.

 

(fotó:rangado.hu)

 

A fordulás után alig telt el tíz perc, amikor a hazaiak edzője, Preisinger Sándor reklamálás miatt piros lapot kapott, majd három perc múlva már három volt közte. Egy középpályáról hazaadott labdát alig tudott megszelídíteni a hazai kapus, Meggyes megtámadta, elvette tőle a játékszert, és huszonöt méterről a kapuba gurított. Ezt leszámítva átok ült Meggyesen, mert a hetvenötödik és a hetvenkilencedik percben is nagy labdát kapott, de ziccerben hibázott. A nyolcvanötödik percben megfogyatkoztunk, Nagy Patrik kapta meg második sárga lapját, így az utolsó öt percet tíz emberrel játszották le.

 

Oberwart (Felsőőr, osztrák III.) – Szombathelyi Swietelsky-Haladás 0-3 (0-2)

 

Gólszerzők: Devecseri (38.), Popin (41.), Meggyes (58.).

 

Haladás: Gyurján – Schimmer, Jancsó, Devecseri, Jánvári – Németh M., Nagy P. – Gaál, Török (Rácz, 60.), Meggyes – Popin (Grabant, 46.).

 

Kiállítva: Nagy P. (85.)

 

A Vasas négyet hintett a bosnyák ellenfelének.

 

Az Újpest Radóval és a Haladással is megegyezett.

 

A Basel védőjével erősítené meg a keretét a Fradi.

 

MTK: náci jelképnek nézte az UEFA a szurkolók drapiját.

 

A Fradi két-három év múlva a BL-főtáblájára juthat – Gyimesi-blog.

 

NB I: Elkészült az első hét forduló pontos menetrendje

 

Igazi futballünnepet varázsoltak a Fradi-ultrák – VIDEÓ

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC