nb1.hu

PMFC: Minden meccs létkérdés, főleg a következő kettő

Paks – A Csertői-csapatnak is három pont kell a célokért.

Nagy a tömörülés a kiesőzónában, de az érintett csapatok közül tavasszal a legtöbb pontot a télen még utolsó PMFC-Matias szerezte. A Robert Jarni irányításával tehát magára talált, ám továbbra is nehéz helyzetben lévő pécsiek ma az NB I-ben ötödik meglepetéscsapat, a Paks otthonában folytatják az élethalálharcukat.

 

A télen több fronton is jól erősítő pécsiek látogatnak hozzánk, akiknek minden meccs létkérdés – emelte ki a klub honlapjának nyilatkozó Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője. – Tavasszal ennek szellemében futballoztak eddig is, és most sem várhatunk mást tőlük. Bizonyára mindent elkövetnek majd annak érdekében, hogy pontot tudjanak elvinni tőlünk. Ez az oka annak, hogy ismét nehéz mérkőzés áll előttünk, bár már többször említettem, hogy már egyáltalán nincsenek könnyű meccsek a magyar élvonalban. Természetesen nekünk is megvannak a terveink, amikhez további pontokat kell gyűjtenünk. Egyébként sem, de hazai pályán pláne nem lehet más a cél, mint a győzelem. Bízom benne, hogy sikerül örömet okoznunk szurkolóinknak!

 

Fotó: pmfc.hu

 

Pécsi részről Szatmári Lóránd csapatkapitány – korábban a Paks játékosa – így fogalmazott a pmfc.hu hasábjain:

Két rendkívül fontos meccs előtt állunk. Az idegenbeli Paks, majd az azt követő Honvéd elleni hazai bajnokik döntőek lesznek abból a szempontból, hogy fölfele vagy lefele kell-e majd tekintenünk. Ősszel nem sikerült valami jól a paksiak elleni találkozónk, két szerencsés góllal egy-egy lett a végeredmény. A szombati mérkőzés valóban nehéznek ígérkezik. Nagyon szervezettek és ebből adódóan eléggé együtt vannak. Előrefelé olyan kreatív emberekkel rendelkeznek, akik pluszt tudnak jelenteni a támadójátékban. Nem lesz egyszerű dolgunk, de nem tartok tőlük. Próbálok a saját csapatommal foglalkozni, így nincs bennem extra motiváció. Úgy kezelem ezt is, mint az összes többi meccset a pályafutásomban: igyekszem odatenni magam és megszerezni a győzelmet. Nem fordulhat elő, hogy a PMFC-MATIAS ne az első osztályban kezdje meg a következő bajnoki szezont.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC