nb1.hu

Nagy Dominik: Varga Rolandot kellene kiszorítanom

Budapest – A Fradi fiatalja egyre többet futballozna.

Az őszi szezonban hat alkalommal is lehetőséget kapott az NB I-ben Nagy Dominik. Őt is azon fiatalok között szokták emlegetni, akik egyre több és több játéklehetőséghez jutva hamarosan meghatározó magyar játékosai lehetnek a Fradinak.

 

Tizenkilenc éves labdarúgó Gera Zoltán, Hajnal Tamás, vagy éppen Böde Dániel mellett azt sem felejti el, hogyan kell minden nap alázatosan és keményen dolgozni a sikerért.

 

„Az ősz végére valóban egyre inkább annak közelében voltam, hogy alapember legyek – kezdte Nagy Dominik a klub honlapjának. – Többször is a kezdőcsapatban kaptam helyet, és gólt is sikerült szereznem. Tavasszal sajnos egy komolyabb betegség miatt az erőállapotom visszaesett. Idő kellett, hogy visszanyerjem a régi formám, de most már ismét száz százalékos vagyok. A Ligakupában és a Magyar Kupában is lehetőséget kaptam, gólokat szereztem. Múlt szombaton pedig a tavasz folyamán először a bajnokságban is játszhattam húsz percet. Ezzel persze nem elégedek meg, szeretném, ha egyre többször és egyre többet futballozhatnék.

 

(fotó:fradi.hu)

 

„Azt a Varga Rolandot kellene kiszorítanom, aki lassan minden meccsen rúg egy gólt, a másik szélen pedig Roland Lamah van, aki szintén remekül teljesít. Szerencsére a csapat most tényleg kiválóan játszik. A vezetőedzőnknek nincs is oka rá, hogy változtasson, de a konkurenciaharc mindenkit, így természetesen engem is még jobb teljesítményre sarkall” – tette hozzá a fiatal játékos.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC