nb1.hu

Nagy a tét a Fradi számára a DVSC elleni rangadón

Budapest – Dibusz bizakodik: csak a szokásos kell.

Megtartotta szokásos csütörtöki sajtóóráját a Ferencvárosi Torna Club. A kérdések főként a hétvégi, Debrecen elleni rangadót érintették – jelentette a fradi.hu.

 

Fotó: fradi.hu

 

Elsőként Máté Csaba másodedző mondta el a véleményét a vasárnapi rangadóról:

A Debrecen számára a harmadik hely a tét, számunkra pedig az, hogy megtartsuk a második pozíciót – mondta Máté Csaba. – Mindkét csapat számára a győzelem a megfelelő eredmény, ezért talán a Loki is egy picit jobban győzelemre törekszik majd, mint más ellenfelek. Szeretnénk azt nyújtani, ami eddig is jellemzett bennünket: sok helyzetet szeretnénk kidolgozni, dominálni akarunk, és minél kevesebb esélyt szeretnénk adni az ellenfélnek. A tavalyi bajnok ellen lépünk pályára, mi jól szerepelünk, ezért remélhetőleg szép számú közönség előtt léphetünk majd pályára. Mindent megteszünk azért, hogy kiszolgáljuk a szurkolóinkat.

 

A Fradi válogatott kapusa, Dibusz Dénes is bízik a hazai pálya előnyében, és csapata jó formájában:

Erős csapat a Debrecen. Bár gyengébben kezdték a bajnokságot, feljövőben vannak, számukra is az Európa Liga-szereplés a cél. A télen játszottunk velük egy felkészülési mérkőzés, akkor megtapasztalhattuk, hogy jó gárdát alkotnak. Bízom abban, hogy a csapat a hazai pályán megszokott formáját hozza. Szeretnénk folytatni az eredményes szereplésünket, otthon akarjuk tartani a három pontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC