nb1.hu

Kondás Elemér: a félidőben 3-0-ra kellett volna vezetnünk

Debrecen – Carrillo büszke a 14 éves átkot megtörő csapatára.

Mint arról beszámoltunk, rengeteg helyzetet, kapufákat, kiváló játékot és nem mellesleg három gólt hozó mérkőzésen verte a Videoton a Debrecent a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 26. fordulójának a rangadóján. A találkozót követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

 

Kondás Elemér (DVSC): – A Videoton a semmiből rúgott két gólt, utána már kitámadtunk, így az ellenfelünk előtt is adódtak lehetőségek. Jól kezdtük a találkozót, a félidőben 3-0-ra kellett volna vezetnünk. Nem adtuk fel hátrányban sem, még akkor sem, ha volt egy időszak, mikor megbontottak minket, sikerült szépítenünk, az utolsó pillanatig nyílt volt a meccs. Remek mérkőzést láthatott a kilátogató közönség.

 

(fotó:haon.hu)

 

Joan Carrillo (Videoton): – Nagyon jó mérkőzés volt. Tudtuk, hogy a Debrecen kiváló csapat, ezt ma meg is mutatta. Mindekét oldalon rengeteg helyzet volt, mi kettőt, míg az ellenfelünk egy gólt szerzett. A siker mellett örülök, hogy ennyi lehetőséget dolgoztunk ki. Tizennégy éve nem nyert a Videoton bajnoki összecsapáson a DVC otthonában, nagyon büszke vagyok a fiúkra.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC