nb1.hu

Halmosi: szégyen, ami történt, elnézést kérek a szurkolóktól

Szombathely – Illés Béla: egyelőre nincs edzőkérdés.

A Videoton otthonában elszenvedett, súlyos 7-0-s vereség miatt a Haladás-futballisták nevében elnézést kért Halmosi Péter. Illés Béla sportigazgató elárulta: egyelőre nincs edzőkérdés a csapatnál.

 

Halmosi nem magyarázkodik, nem keres enyhítő körülményeket a súlyos vereségre.

 

– Szégyen, ami történt, a csapat nevében elnézést kérek szurkolóinktól – mondta a Haladás rutinos, 35-szörös válogatott, 35 éves csapatkapitánya, Halmosi Péter a haladas.hu-nak. – Noha komoly érvágás volt Martínez és Szentes Lázár kiállítása, ráadásul én is megsérültem, ez sem lehet mentség a 7-0-ra. Még akkor sem, ha kevés minőségi futballistánk van, és fiatal játékosainknak nem volt egyszerű kezelni a helyzetet. A kiállítás után már sejtettem, hogy kapunk még gólokat – sajnos be is jött. Még akkor is, ha alapesetben nincs hét gól a két csapat között. Magunknak köszönhetjük az egészet. Sokat megéltem már a fociban, tudom, ha „beleülünk” a vereségbe, ezen rágódunk, csak még mélyebbre kerülünk. Nem csak a sikereket, a vereségeket is helyükön kell kezelni, így – bármilyen nehéz is – úgy, ahogy van, mielőbb el kell felejteni, túl kell lépni a székesfehérvári zakón.A lefújás után az öltözőben is ezt hangsúlyoztam csalódott társaimnak: ez a meccs elment, már nem tudunk mit csinálni. Angliában a Hull City játékosaként éltem át hasonló zakót, akkor az Arsenal, tehát szintén egy élcsapat ellen kaptunk ki 6-1-re. Az sem kellemes emlék… Ami a sérülésemet illeti, az első félidőben Simon Ádám beletérdelt a bal combomba, és bár visszaálltam, cserét kellett kérnem. A fájdalom miatt hétfőre virradó éjszaka három órát aludtam, egy jókora vérömleny van a combomban, ami feszít, nemhogy futni, menni is alig tudok. Ám nincs szakadás, törés, így remélem, összedrótozom magam a szombati Fradi-meccsig. Ott kötelező javítanunk.

 

(fotó:haladas.hu)

 

– A Debrecen és a Paks ellen biztatóan, olykor kimondottan jól futballozott a csapat, ám ezt a Videoton-meccsel lerombolta – mondta Illés Béla sportigazgató. – Természetesen, mint valamennyi bajnoki után, ezúttal is kiértékeljük az adott meccset. Erre valószínűleg szerdán kerül sor, addig az edzőkérdésről nem kívánunk nyilatkozni. Szerdán meghallgatjuk Szentes Lázárt a történtekkel kapcsolatban, a csapat pedig készül a szombati, FTC elleni bajnokira.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC