nb1.hu

Haladás: Válogatott távozik, nem csak a pénz miatt

Szombathely – Király Gábor hazajövetele is az okok között.

Nem hosszabbítja meg a június 30-án lejáró szerződését a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kétszeres válogatott kapusa, Rózsa Dániel. A 30 éves, szombathelyi születésű, saját nevelésű kapus 2007 óta tagja a Hali első csapatának, de miután nem tudott megegyezni a vezetőkkel a hosszabbításról, nyáron távozik a klubtól.

 

Fotó: nb1.hu

 

Tóth Miklós ügyvezető a Haladás honlapján elmondta: Iszlai Bencével együtt, Rózsának is a futó szerződésénél „lényegesen jobb feltételekkel” kínáltak hosszabbítást, 2 illetve 3 évvel. A kapus nem fogadta el az ajánlatot, a középpályás még gondolkodik.

 

Nem csak az anyagiakon múlt a megegyezés, több oka is volt. Hogy Király Gábor hazajövetele közte van-e? Igen, ez az egyik ok – nyilatkozta többek között Rózsa Dániel, aki elárulta: egy konkrét érdeklődővel tárgyal, de csapatnevet még nem akar elárulni.

 

A klub hivatalos honlapjának számító, így nyilván első kézből értesülő haladas.hu információja szerint – amelyet a kapus a cikk szerint nem erősített meg – az NB II-ben éllovas Vasas szemelte ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC