nb1.hu

Fellebbez a Kecskeméti TE, 7 év kötelezi a tulajdonost

Kecskemét – Rózsa Pál szerint megfelelőek a biztosítékaik. 

A Kecskeméti TE-nél – ahol eldőlt, hogy Bekő Balázs vezetőedző nyártól a DVTK kispadjára ül át – ma rendkívüli vezetőségi ülést hívtak össze, miután az MLSZ elsőfokú licencadó bizottsága nem adta meg a klubnak az élvonalbeli szerepléshez szükséges engedélyt.

 

Fotó: kecskemetite.hu

 

Rózsa Pál tulajdonos a következő közleményt jelentette meg a KTE honlapján:

 

„Tisztelt Szurkolóink!

 

Az MLSZ licencadó bizottságának 2015. május 13-i elsőfokú döntése értelmében, a KTE Labdarúgó Kft. nem kapta meg az NB I-es indulásához szükséges licencet. A döntés súlya és várható következményei miatt, már a tegnapi napon egyeztettem S. Juhász Attila ügyvezető igazgató, és Sallói István klubigazgató kollégáimmal az ügyben, mely egyeztetés a mai napon folytatódott. Ezúton szeretném tájékoztatni a közvéleményt a KTE álláspontjáról:

Az előző időszak pénzügyi nehézségeinek megoldására múlt pénteken, a hiánypótlás alkalmával, klubunk megküldte a stabilitás helyreállítását biztosító ütemtervet, továbbá garanciát nyújtott a bizottság számára. Az előző évek költségtakarékos gazdálkodásának fenntartása, és a tulajdonos által vállalt kötelezettségek megfelelő biztosítékot jelentenek az NB I-es szerepléshez.

 

Klubunk eddigi működése során folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett a saját nevelésű fiatal játékosok szerepeltetésére, mely egybeesik az MLSZ tegnapi napon is megerősített célkitűzésével. Az elmúlt 7 év eredményei arra köteleznek, hogy minden lehetőséggel éljünk az első osztályú tagság megtartása érdekében, így mindenképpen fellebbezünk a Licencadó Bizottság döntése ellen.

 

Rózsa Pál

Tulajdonos”

 

Hogy mik az MLSZ Rózsa Pál által is említett célkitűzései? Ide kattintva kiderül!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC