nb1.hu

DVTK: megvan a Gyirmótra távozó Bene Ferenc utódja

Miskolc – Sütő Szilárd: nem gondolkoztam sokat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyirmóton folytatja Bene Ferenc, a DVTK utánpótlás szakmai igazgatója, akinek a Diósgyőr az utódját Sütő Szilárd személyében találta meg.

 

A 35 éves szakember labdarúgóként Egerben ismerkedett a sportággal, majd családi okok miatt az Egyesült Államokban tanult és futballozott. Pályafutása során légiósként szerepelt Dél-Koreában, edzői licence megszerzését pedig Angliában kezdte. Hazatérése után lehetőséget kapott a BVSC-nél, majd a Ferencvárosnál is. Az NB I-ben pályaedzőként dolgozott Zsivóczky Gyula mellett a Lombard Pápa alkalmazásában is.

 

(fotó:dvtk.eu)

 

„Sütő Szilárd személyében megtaláltuk azt a szakembert, aki mind szakmailag, mind emberileg alkalmas arra, hogy a nem kevés munkával felépített, a közelmúltban új alapokra helyezett diósgyőri utánpótlásképzésben folyó munka folyamatossága ne szakadjon meg – mondta el Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a klub honlapjának. – Mint arról már korábban beszámoltunk, a DVTK él a lehetőséggel és önálló csapatot indít az NB III-ban is. Ennek a csapatnak is (az utánpótlás szakmai igazgatói feladatai mellett) Sütő Szilárd lesz a vezetőedzője.”

 

„Nem gondolkodtam sokat az ajánlaton – tette hozzá Sütő Szilárd, a DVTK utánpótlás szakmai igazgatója. – Nagyon nagy megtiszteltetés ide tartozni. Ez egy olyan klub és olyan közeg, amiért érdemes dolgozni. Egriként, gyerekkoromban többször megfordultam itt. Az NB III-as bajnokságot jól ismerem, hiszen legutóbb Felsőtárkányban vállaltam munkát, a cél a bennmaradás volt, ami szerencsére sikerült. Erős bajnokságra kell felkészülnünk, és nincs már sok időnk erre, hiszen augusztus elején indulnak a küzdelmek. A munkát már megkezdtem, találkoztam több alkalommal, a játékosokkal is, edzettünk a héten minden nap és természetesen váltottunk már néhány szót a kollégákkal is. Azon leszek, hogy a tudásommal a Diósgyőr hasznára legyek.”

 

Szalai három góllal jelezte: megküzd a helyéért.

 

Náci jelkép? Az MTK tiltakozik a történtek miatt.

 

A Fradi és a Debrecen EL-kerete a 2. körre.

 

Dinamo: Dzsudzsák Balázsról is hétfőn döntenek.

 

A Budapest Honvéd erdélyi balhátvédet tesztel.

 

Így hangolt a bajnoki rajtra a Diósgyőr – VIDEÓ

 

Legendával erősítette meg a B'csaba a szakmai stábot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC