nb1.hu

Botlott az MTK a Szpari ellen, három pontra a Fradi

Nyíregyháza – Csiki és Torghelle is csak kapufáig jutott.

Az MTK már annak tudatában lépett pályára Nyíregyházán az OTP Bank Liga 25. fordulójában, hogy a Ferencváros begyűjtötte a három pontot a Diósgyőr ellen, így egy esetleges vereséggel négy pontra távolodna el a második hely.

 

A mérkőzés elején Thiam révén megszerezhette volna a vezetést az MTK, de a fővárosi csapat játékosa öt méterről még csak kaput sem talált. Ezt követően egyik gárda sem tudott a másik fölé nőni, komolyabb helyzetek nélkül, mezőnyjátékkal teltek a percek. Bő fél óra elteltével a semmiből vezetést szerzett Rezes László révén a Szpari, és hiába lőtt kapufát is az MTK, egyenlíteni nem tudott az első félidőben.

 

(fotó:mtkbudapest.hu)

 

A második játékrész elején benyomta a kapuja elé a fővárosi csapat a Nyíregyházát, aminek köszönhetően Thiam góljával egy óra elteltével össze is jött az egyenlítés. A gólt követően ismét visszaesett a játék az első félidőben látott mederébe, nem találták a fogást egymáson a küzdő felek. A hajrában Torghelle Sándor a kapufára rúgta a kihagyhatatlant, így egy-egy ponttal kellett megelégednie a csapatoknak, amellyel elégedettebb lehet a Szpari.

 

Nyíregyháza – MTK 1-1. A mérkőzés részletes beszámolója a linkre kattintva olvasható!

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC