nb1.hu

BL: Juhász jó emlékei, Casoni feltérképez – reakciók

Székesfehérvár – Burcsa Győző: kedvező a sorsolás.

Ahogy arról beszámoltunk, a Videoton az egyik első körös párharc győztesével, a feröeri B36 Tórshavn vagy a walesi The New Saints együttesével találkozik a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében.

 

Bernard Casoni, Burcsa Győző és Juhász Roland értékelte a sorsolást a vidi.hu-nak.

 

"Természetesen az edzőtáborban nyomon követtük a sorsolást. Nem rendelkezünk túl sok információval a két lehetséges ellenfelünkről, úgyhogy a következő hetek egyik fő feladata az lesz, hogy minél jobban feltérképezzük a feröeri és a walesi együttest is. Mindenesetre bizakodó vagyok, úgy vélem, jó esélyünk van arra, hogy kiharcoljuk a továbbjutást" – árulta el a francia vezetőedző.

 

(fotó:vidi.hu)

 

"Úgy gondolom, számunkra nagyon kedvezően alakult a sorsolás. Két olyan csapat közül kerül ki az ellenfelünk, amelyek ellen jó eséllyel tovább léphetünk a következő körbe. Mindkét csapat vezetőivel elkezdtük a tárgyalásokat a mérkőzéseink technikai részleteiről. Az is nagyon fontos tényező, hogy amennyiben továbbjutunk további lehetőségünk lesz arra, hogy még jobban megerősítsük a keretünket." – nyilatkozta Burcsa Győző Svájcból.

 

"Az Anderlecht játékosaként már játszottam a BL-ben a walesi The New Saints ellen, és igen jó emlékeim vannak róluk, hiszen összesítésben 6-1-re sikerült nyernünk ellenük 2010-ben. A feröeri csapat ellen még nem játszottam, de a válogatottal éppen tavaly októberben játszottunk Eb-selejtezőt a Feröer-szigetek ellen idegenben, és mivel ott is sikerült nyernünk, így róluk is csak jó emlékeim vannak. Az biztos, hogy nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy idegenben mindenképp műfüvön kell majd futballoznunk, bármelyik együttes is legyen az ellenfelünk. Ugyanakkor véleményem szerint a továbbjutás sorsa a mi kezünkben lesz" – nyilatkozta a válogatott védő.

 

EL: Fradi holland, DVSC montenegrói, MTK szerb rivális.

 

EL: a 2. körben a magyarok mellé állt a szerencse.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC