nb1.hu

Balogh Norbert félideje: két gól és egy kapufa

Debrecen – DVSC-Pápa: Csak Szűcs miatt nem volt tíz közte.

A tavalyi bajnok, idén a nemzetközi kupaszereplésért negyedikként küzdő DVSC labdarúgócsapata könnyedén legyőzte a kapujára teljesen veszélytelen, sereghajtó Pápát az NB I 28. fordulójának zárómeccsén.

 

Fotó: dvsc.hu

 

A sérüléshullám mellett betegség és eltiltás miatt is tartalékos Loki az első perctől támadott, a félidő közepéig helyzeteket is alakított – és hagyott – ki. Az utolsó helyezett, ráadásul a tulajdonos cégcsoportjának anyagi zűrjei, a vele kapcsolatban felmerült 4 milliárdos csalásgyanú mellett a klublicence miatt is nehéz helyzetbe került vendégcsapat ebben a szakaszban három tényezőnek köszönhette, hogy megúszta kapott gól nélkül. Szűcs Lajos védéseinek, a debreceniek indiszponált befejezéseinek, és a mázlinak.

 

Sokat elmond, hogy a közönséget leginkább az hozta lázba, amikor a műsorközlő bemondta a jelenlévők számára úgy tűnik, erős túlzásnak tűnő hivatalos nézőszámot. Aztán Szakály Péter akkor (a szünet előtti percben) vette be szép lövéssel a Lombard kapuját, amikor a játékból ez már kevésbé következett. Nem mintha a pápaiak eljutottak volna a Loki tizenhatpsáig, de ekkortájt már Szűcs is többet volt lábon, mint a levegőben.

 

Aztán a második félidőben René Mihelic (kissé tán vitatható módon végrehajtott) tizenegyesével, majd a következő percben Balogh Norbert első NB I-es góljával gyorsan eldöntötte a meccset a DVSC. A fiatal debreceni cserék nem fékezték a támadásokat, sőt, előfordult, hogy egy percen belül három bravúrt kellett bemutatnia Szűcs Lajosnak. A szezon végén, 9,5 év után Pápáról távozó veterán egymaga tartotta kétszámjegyű különbség helyett legalább a tisztes vereséget.

 

Már amennyire tisztes a szünetben becserélt Balogh második góljával (emellett még egy kapufája is volt a fiatal csatártehetségnek!) beállított 4-0-s végeredmény. A látottak alapján bizony ez még tisztes eredmény volt a pápaiak szempontjából…

 

 

DVSC–Pápa 4-0 (1-0). A részletes tudósítást ide kattintva olvashatja el!

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC