nb1.hu

Átaludta a meccs elejét a DPASE, hiba volt – VIDEÓ

Dunaújváros – Az Újpest védője kétszer villant, peches Böőrék. 

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának nyitómérkőzésén a sereghajtó Dunaújváros vereséget szenvedett az Újpest ellen, így továbbra is nagyon nehéz helyzetben van az újonc csapat a bennmaradás kiharcolását illetően.

 

A hazai gárda belelaludt a találkozó első tizenöt percében, ennek következtében pedig kétgólos hátrányba került nagyon hamar. Előbb Mihailo Perovics lábbal, majd nem sokkal később Jonathan Heris fejjel volt eredményes, egyik szituációnál sem volt a helyzet magaslatán a DPASE. A bekapott gólokat követően azonban felébredt a Dunaújváros, és percről-percre vette át az irányítást a mérkőzésen, az első félidőben több jó helyzete is akadt, ám egyikkel sem tudott élni.

 

(fotó:ujpestfc.hu)

 

A második játékrészt úgy kezdte az újonc csapat, ahogy azt hátrányban kell, a kapuja elé szögezte a lila-fehér gárdát, ám csak nem akart megszületni a szépítő gól. A félidő közepén Litauszki kezezése után a játékvezető nem ítélt büntetőt Böőr beadását követően, amelyért elsőre talán járt volna a tizenegyes, de ez sem szegte kedvét a piros-fehér csapatnak és bő húsz perccel a vége előtt meglett a várva várt szépítés Nikházi Márk fejesének köszönhetően. Ám mielőtt még vérmesebb reményeket dédelgettek volna a hazai drukkerek, Jonathan Heris saját maga második fejesgóljával visszaállított a kétgólos különbséget.

 

A DPASE nem adta fel a meccset, de a szerencse is elpártolt tőle, illetve a hajrában Balajcza is emberfeletti bravúrt mutatott be Jakab fejese után, így végül az Újpest három ponttal távozott Dunaújvárosból.

 

Dunaújváros – Újpest 1-3. A mérkőzés részletes beszámolója a linkre kattintva olvasható!

 

[video:https://youtu.be/5gwxNbIdpfQ width:610]

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC