nb1.hu

A sereghajtó az Újpest legyőzésével menekülne

Dunaújváros – Balajcza követi a DPASE-t, Csehi várja a szurkolókat.

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának nyitómérkőzésén az Újpest Dunaújvárosban lép pályára este 19:00 órakor.

 

Az Újpest hosszú nyeretlenségi sorozatot követően a múlt héten kiütötte (4-0) a Lombard Pápát, így valamivel jobb lelkiállapotban várhatja az összecsapást, míg a sereghajtó DPASE nagy meccsen kapott ki 3-2-re otthon a Puskás Akadémiától, így Artner Tamás csapata számára most már tényleg csak a három pont az elfogadható.

 

„Nagyon nehéz meccsre számítok, de ha agresszívan, és ugyanilyen felfogásban játszunk, mint legutóbb, akkor lehetőségünk lesz a pontok begyűjtésére. Erre nekünk nagy szükségünk van, hiszen egyre fogynak a mérkőzések, melyekből minél több pontot kell szereznünk ahhoz, hogy bennmaradjunk. Egész héten gyakoroltuk azt a taktikát, amellyel eredményesek lehetünk. Nagyon jól esett, hogy a Puskás meccs végén megvártak minket a szurkolók, akik végig mellettünk álltak. Köszönet ezért! Nagy szükségünk lesz most is rájuk, így mindenkit várunk az Újpest elleni találkozóra!” – mondta a Dunaújváros játékosa, Csehi Tamás a klub honlapjának.

 

(fotó:dpase.hu)

 

Az Újpest kapusa, Balajcza Szabolcs a klub honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, jól ismeri a pénteki ellenfelet.

 

Rendszeresen követem a Dunaújváros szereplését, mert jó barátom, Böőr Zoltán ott játszik, és sokat beszélek vele. Szerintem bent fognak maradni az NB I-ben, mert jó gerincük van Vaskó Tomival, Nikházi Márkkal, Szekeres Adriánnal. A játékoskeretük mindenképpen adott a céljaik eléréséhez. Úgy hallottam, hogy a pályájuk nem alkalmas passzolgatós játékra, inkább a küzdelem fog dominálni. A Puskás Akadémia ellen kikaptak, így ezért nekik mindenképpen be kell húzniuk ezt a meccset. Bízom benne, hogy a védelmünk ezúttal is stabil lesz, és be fogunk találni a kapujukba.” – árulta el az újpesti hálóőr.

 

OTP Bank Liga, 25. forduló

Dunaújváros PASE – Újpest FC

Dunaújváros, 19.00 (tv: Sport 1)

Jv.: Farkas Ádám (Erős Gábor, Huszár Balázs)

 

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak a honlapunkon!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC