nb1.hu

A legfőbb célját már elérte, nyugodtan játszhat a PAFC

Felcsút – A múlt hetinél bátrabb Szparit ígér Mátyus János.

Két győzelem után, Győrben vereséget szenvedett a PAFC, s ha abból indulunk ki, hogy a Nyíregyháza három hete mindhárom pontot hazavitte az ETO Parkból, akkor Felcsúton sem esélytelen a Szpari, amely győzelem esetén a kiesőzónától eltávolodva, végképp csatlakozna a középmezőnyhöz. Ehhez persze Lencse Lászlóéknak is lesz egy-két szavuk és akciójuk.

 

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

 

Elértük a célunkat, a bennmaradás már nem forog veszélyben, de ettől még nem dőlhetünk hátra – figyelmeztetett a pfla.hu-n Benczés Miklós vezetőedző. – Szeretnénk minél több meccset megnyerni a hátralévő öt bajnokiból, hogy a lehető legjobb helyen zárjunk a tabellán. A célunk elérésének annyi pozitív hozadéka van, hogy semmilyen eredménykényszer nem nehezedik a játékosokra, mindenki nyugodtan készülhet a soron következő mérkőzésre. Nekünk, a szakmai stábnak pedig lehetőséget biztosít arra, hogy még nagyobb szerepet osszunk a fiatalokra. Egy nagyon veszélyes csapat érkezik hozzánk, ennek ellenére a három pont itthon tartása lesz a célunk. A győri, második félidei játékot szeretném kilencven percen keresztül látni a pályán, természetesen pontosabb befejezésekkel.

 

Benczés kollégája, Mátyus János teljesen más mérkőzésre számít Felcsúton, mint a legutóbbi, MTK elleni volt, és más hozzáállást is vár együttesétől. A Szpari edzője szerint a PAFC nem érdemelt vereséget Győrben, míg a sajátjai…

 

Férfiasan bevallva, a szerencsének is köszönhetően szereztünk pontot az MTK ellen. Azt megígérhetem, hogy egészen más szellemben fogunk pályára lépni, mint ahogy az MTK ellen tettük. Mindenképpen támadóbban és bátrabban fogunk játszani. Az ellenfelünket tiszteljük, de egyértelműen a három pontért utazunk Felcsútra – mondta a Szpari honlapján Mátyus János, aki Zoran Kosztics és Zurabi Arziani játékára eltiltásuk miatt nem számíthat. Rezes László és Mohamadou Abdouraman bevetése is kérdéses, felépült viszont Igor Zofcák.

 

 

OTP Bank Liga, 26. forduló

 

PAFC–Nyíregyháza Spartacus

Felcsút, Pancho Aréna, szombat, 18.30 (tv: -)

Játékvezető: Vad II

 

A mérkőzést élőben közvetítjük!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC